November 13-án debütál a Moto G

Farkas Norman - 2013. november 4.

Semmi kétség: a Motorola november 13-án rántja le a leplet belépőszintű androidos mobiljáról, a Moto G-ről. A visszafogott hardveres felszereltséggel érkező készülék már egy fotón is látható.

Mint tudjuk, a Google tulajdonát képező amerikai okostelelefon gyártó egy alacsonyabb árszegmensbe szánt készülék leleplezésére készül, mely Moto G néven kerül majd az üzletek polcaira. Eddig nem sokat lehetett tudni a jövevényről, ám egy idő előtt napvilágra került ünnepi szórólap jóvoltából megismerhettük külső megjelenését és főbb tulajdonágait is.

Az alant látható kép alapján a Moto G egy igen ütős ajánlat lesz. Főként a négymagos, 1,2GHz-es Snapdragon S4 Pro processzor, a 4,5 colos, 1280 x 720 pixel felbontású HD érintőkijelző és az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszer emeli ki az alsókategóriás készülékek tömegéből, de az 5 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera, a Bluetooth 4.0 modul, a 8GB belső tárhely és a HSPA+ modem jelenléte is dicséretes. Ha ehhez az összeállításhoz a várakozásoknak megfelelően alacsony ár társul, a Motorola üdvöskéje kiváló karácsonyi ajándék lehet az okostelefonra váltani akaró szülőknek, vagy akár nagyszülőknek is.

 

 

Hogy mikor mutatkozik be a kütyü? Nos, a Motorola a minap közzétett egy posztot hivatalos Twitter és Facebook oldalán is, amiben egyértelműen jelezte, hogy november 13-án debütál a készülék. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mely régiókban és milyen árcédulával kerül piacra a telefon, de a gyártó posztja – mely arra bíztat, hogy több nyelven is köszöntsük a Moto G-t – arra utal, hogy nem csak Amerikában, hanem egyéb országokban is meg fog jelenni.

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza