LG G Flex – hamarosan a nemzetközi piacon?

Farkas Norman - 2013. november 6.

A kisebbik dél-koreai gyártó a legfrissebb hírek szerint a közeljövőben elérhetővé tenné a nemzetközi piacon első hajlított megjelenítővel szerelt okostelefonját, a G Flexet.

Mint tudjuk, az LG nemrég lerántotta a leplet első hajlított kijelzővel szerelt mobiljáról, mely a G Flex nevet kapta. A 6 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású POLED (Pastic OLED) megjelenítővel és 2,26GHz-es négymagos Snapdragon 800 processzorral megáldott újdonság november 12-én landol a gyártó anyaországában, s a legfrissebb hivatalos forrásból származó infók szerint nem sokkal ezután egyéb régiókban is megkezdheti hódítását – ám konkrét országokat és időpontot nem árultak el. Ez nem minden, ugyanis a vállalat reményei szerint az ő termékei lesznek a jövőben a legsikeresebb flexibilis mobil eszközök.

Érdekesség, hogy a G Flex valóban hajlékony, azaz a Samsung szintén hajlított kijelzővel szerelt, Galaxy Round nevű versenyzőjétől eltérően bizonyos mértékben tényleg rugalmas. Ezt a képességét a The Verge alant látható videója kiválóan szemlélteti.

 

 

Ami az LG G Flex technikai tudását illeti, a fentieken túl 2GB RAM, LTE, NFC, GPS és Bluetooth modul, 13 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi, illetve 2,1 megapixeles előlapi kamera, 32GB belső tárhely, valamint 3500mAh kapacitású akkumulátor került bele, fedélzetén pedig az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer (KitKatre frissíthető) teljesít szolgálatot.

 

 


 

[Forrás: Unwired View]

Vissza