Nem hivatalos KitKat frissítés Moto X-re

Czipperer Dia - 2013. november 6.

A Moto X userek már frissíthetnek Android 4.4 KitKatre. Bár nem a hivatalos frissítés jelent meg, a bátrak már kipróbálhatják, milyen az új rendszer, hiszen egy bulid verzió látott napvilágot.

Már írtunk róla, hogy a Moto X-re is érkezik majd az Android 4.4 KitKat frissítés, ám a hivatalos verzióra a felhasználóknak még várniuk kell. Van azonban egy alternatív útja is a frissítésnek, méghozzá egy nem hivatalos bulid változat jelent meg kifejezetten T-Mobile Moto X készülékekre.

Az update-et a XDA Developer fórumról lehet letölteni, ahol részletes leírják, hogyan kell telepíteni a frissítést a készülékre. Mivel nem eredeti verzióról van szó, érdemes kiemelni, hogy lehetnek benne hibák, amiket még nem javítottak ki, hiszen ez a bulid verzió a fejlesztés korábbi szakjaszából való. Ilyen például a hívás- és különféle adathibák.

 

 

Azt is meg kell jegyezni, hogy ez a program elvárja a felhasználóktól, hogy egy nyitott rendszerindítóval rendelkezzenek, és tudással, hogyan kell végrehajtani a műveletet. Így olyanoknak érdemes ezt használnia, akik kellő ismerettel és tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren.

Fontos, hogy mielőtt a frissítést elindítjuk, készítsünk adatainkról biztonsági mentést – figyelmeztet az Übergizmo.

 

 

Forrás: Ubergizmo.com

 

Vissza