Megérkezett a legfrissebb Marie Claire @Work és Elle Man iPad-magazin

Kütyü Magazin - 2013. november 12.

Egyre többen vannak azok, akik nemcsak a nyomtatott kiadványt böngészve olvassák kedvenc magazinjukat. Nekik szólnak a legújabb iPad-kiadványok. A Marie Claire népszerű melléklete, az @Work most multimédiás tartalmakkal kiegészülve vizsgálja a nők és a munka kapcsolatát. Az Elle Man legújabb számának táblagépes változata hangeffektek és videók kíséretében kalauzolja el a férfiakat a tudomány és technika világába.

A Marie Claire @Work és az Elle Man iPad változatai kiválóan illusztrálják, hogy a táblagépes felület hogyan egészítheti ki a lapkiadást. Kiválóan ötvözik a nyomtatott magazinok design és tartalmi fókuszát a táblagépek kínálta nyitottsággal és interaktivitással.

A Marie Claire karriermelléklete utánajár, milyen kihívásokkal kerülnek szembe a nők a munka világában, különösen, amikor azt a családdal kell összeegyeztetni. Sikeres magyar nők mesélnek karrierjükről, valamint a hazai munkavállalók kilátásairól. A Marie Claire ellátogat a leghangulatosabb itthoni munkahelyekre, a karrier azonban túllép a határon: San Franciscó-i, magyar érdekeltségű startup cégek női dolgozói is beszámolnak sikereikről. A lapszám kívül-belül foglalkozik a dolgozó nővel: nem csak bemutatja az irodai öltözködés etikettjét, és a tárgyalás előtti 5 perces smink titkát, de mélyére néz a munkahelyi barátságok és a stresszkezelés pszichológiájának is.

Az Elle Man Simon Bakerrel, a különleges képességű mentalistával a címlapon vizsgálja az emberiség fejlődésének irányait, miközben sajátos szemléletével arra keresi a választ, vajon a szuperembereké vagy a gépeké-e a jövő. A lapszám bemutatja az IQ mérésének új alternatíváit, míg a ’cold reading’ technikájának segítségével néhány percre magunk is mentalistává válhatunk. Interjú olvasható Szabó Kimmel Tamással, akinek a személyében feloldódik a modern férfi számos belső ellentmondása. Maróth Miklós professzor úr, a Közel-Kelet egyik legelismertebb hazai szakértője pedig magyarázatot ad arra, hogy miért érti végzetesen félre a Nyugat az arab világot.

Marie Claire @Work melléklet és az Elle Man digitális kiadása ingyenesen letölthető az App Store-ból.

 

Vissza