Bemutatkozott a BlackBerry Porsche P’9982 [Videó]

Farkas Norman - 2013. november 22.

Végre hivatalosan is lehullt a lepel a BlackBerry Z10 rozsdamentes acél és olasz bőr burkolattal szerelt luxus kiadásáról, amelyet a Porsche Designnal együttműködve alkotott meg a kanadai gyártó.

Számos kiszivárgott fotó és infó után végre hivatalosan is bemutatkozott a BlackBerry és a Porsche Design közös munkájának gyümölcse, a Portsche P’9982 okostelefon. A BlackBerry Z10 tehetős felhasználókat megcélzó kiadása nemcsak külsejében és anyaghasználatában tér el az alapmodelltől, hanem tárhelyét tekintve is.

A mobil burkolata műanyag helyett rozsdamentes acélból készült, háttértára pedig 64GB kapacitású. A luxus életérzést az alábbi videóban is felbukkanó, olasz bőrből készült, több színben elérhető tokok teszik teljessé. Érdekesség, hogy a telefonok tulajdonosai egyedi BBM PIN-t kapnak, így már látatlanban is elárulják magukról a BlackBerry csevegő alkalmazásában, hogy ők bizony ilyen menő kütyüt birtokolnak.

 

 

Tudás tekintetében a BlackBerry Z10 specifikációja köszön vissza a Porsche mobil specifikációs listájáról: kétmagos, 1,5GHz-es Snapdragon processzor, 2GB RAM és 4,2 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőkijelző kapott helyet a gépezetben.

 Ami az újdonság árát illeti, 1400 angol fontról (kb. félmillió forint) beszélhetünk, ami abszolút nem meglepő ebben a kategóriában.

 

 

 [Forrás: IntoMobile]

Vissza