Xperia Z1S – 590 dollárért?

Farkas Norman - 2013. november 22.

Egy kínai oldalon bukkant fel a Sony még bemutatásra váró újdonságának ára. Ha hihetünk a nem hivatalos forrásból származó hírnek, az Xperia Z1S, azaz Xperia Z1 mini nem lesz olcsó, de még így is sikeres lehet, hiszen bivalyerős hardvert kínál kompakt méretben.

Sok felhasználó keres normál méretű csúcsmobilt, ám ezen készülékek táborába főként hatalmas kijelzővel – és mérettel – megáldott telefonok tartoznak. Jó hír, hogy hamarosan megjelenik a Sony Xperia Z1 mini kiadása, amely a többi gyártó „mini modelljétől” eltérően a nagytesójával megegyező tudást birtokolhat.

Az Xperia Z1S nevű jövevény az eddigi infók szerint 4,3 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD kijelzővel, négymagos 2,2GHz-es Snapdragon 800 processzorral, 2GB RAM-mal, 16GB tárhellyel és 20,7 megapixeles hátlapi kamerával érkezik. Idáig nem érkezett hír a készülék áráról, ám ez most változott: egy kínai oldal szerint a fenti összeállítást magába foglaló Sony mobil várhatóan 3600 jüanba, azaz cirka 590 dollárba kerül majd. Ez az összeg ugyan nem kevés, de túl soknak sem mondanánk, hiszen egy viszonylag apró felsőkategóriás okostelefonról van szó, amely a fent elmített piaci rést hivatott betömni.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza