Új D-Link Cloud ShareCenter – az alkalmazásokkal tuningolható adattároló

Kütyü Magazin - 2013. november 26.

Megjelent hazánkban a D-Link legújabb cloud funkciókkal felvértezett NAS megoldása, a ShareCenter+ DNS-327L Kétfiókos Hálózati Adattároló. A multimédiás fájlok eléréséhez, médialejátszók, Smart TV készülékek HD minőségben is gyors kiszolgálásához erősebb processzort, nagyobb memóriát és számos beépített illetve utólagosan telepíthető alkalmazást kapott, mint kistestvére, a DNS-320L.

Beépített alkalmazások és Add-on támogatás a DNS-327L-en

A DNS-327L számos beépített alkalmazással rendelkezik. Ezek között található a My Surveillance Centre a D-Link IP megfigyelő kamerák képének rögzítésére vagy a Photo Centre, a MyFiles & MyMusic alkalmazások a digitális tartalmak egyszerűbb kezeléséhez.

 

 

A beépített add-on interfész lehetőséget teremt a ShareCenter+ adattároló testre szabására számtalan add-on alkalmazással legyen szó audio streamingről vagy fájlmegosztásról.

MySurveillance – Akár 4 IP kamera kezeléséhez és csatlakoztatásához. Lehetővé teszi a videófájlok streamelését és mentését a ShareCenter+ készülékre.

Audio Streamer – Tedd fel zenetárad a ShareCenter+ DNS-327L készülékre, és hozd létre saját zenei szervered, érd el albumaid, zeneszámaid bárhonnan, bármikor.

Really Simple Syndication – Olvasd el a számodra legfontosabb weboldalak híreit akkor, amikor Te szeretnéd.

My Files – Érd el, kezeld és játszd le a ShareCenter+ DNS-327L-en tárolt multimédiás fájlokat böngésződön keresztül. Kicsomagolhatod vele tömörített fájljaidat és megoszthatod azokat a legnépszerűbb közösségi oldalakon, így a Facebookon, a Picasa-n vagy a Flick-en.

P2P Download – Állítsd be és kezeld innen Peer to Peer letöltéseidet, állítsd be a letöltések időzítését.

Amazon S3 – Az Amazon S3 (Simple Storage Service) egy egyszerű webes felületet biztosít az adatok tárolásához és visszatöltéséhez bárhonnan, bármikor neten keresztül.

aMule – Az aMule egy Peer to Peer (P2P) alkalmazás különböző médiafájlok Mac gépekre történő streameléséhez.

Photo Center – Hozd létre saját fotóalbumod, és oszd meg azt családoddal, barátaiddal neten keresztül.

Remote Backup – Ezzel a funkcióval biztonsági mentéseket készíthetsz PC-dről, okostelefonodról, tabletedről a ShareCenter+ DNS-327L-re. Saját ShareCenter+ DNS-327L eszközödről is biztonsági mentést készíthetsz egy másik, máshol található ShareCenter+ DNS-327L-re. Nyomd meg a create gombot a remote backup listában, és el is indítottad a varázslót, amellyel beállíthatod a távoli backup-ot.

AjaXplorer – Az AjaXplorer egy explorer (Intéző) jellegű felületet ad fájlok fel- és letöltéséhez az Interneten keresztül. Az alkalmazással videókat / zenéket is streamelhetsz vagy letöltheted a ShareCenter+ DNS-327L tárolón tárolt fotóid.

FTP/HTTP Downloads – Állíts be fájl és mappa backup mentéseket FTP szerverről, web szerverről vagy helyi hálózati eszközről.

phpBB – Egyszerűen kezelhető Bulleting Board alkalmazás emberek csoportjával történő kapcsolattartáshoz vagy teljes weboldalad kezeléséhez.

Blog – Hozd létre saját ShareCenter+ alapú személyre szabott blogodat. A ShareCenter+ Internet kapcsolatát kihasználva a Blog a WordPress alapú naplókhoz elérést és hozzászólási lehetőséget biztosít bármilyen Internet kapcsolat birtokában.

Local Backups – Állíts be helyi hálózatos backup mentéseket vagy megosztásokat egy helyi eszközhöz.

Transmission – Egy minden platformmal használható gyors, egyszerűen kezelhető és ingyenes BitTorrent Kliens Peer to Peer letöltések létrehozásához és menedzsmentjéhez.

Joomla – A Joomla egy számos díjjal elismert Tartalom menedzsment rendszer (CMS) weboldalak kiépítéséhez és izgalmas online alkalmazások futtatásához.

 

 

Vissza