PixelDesigners – digitális magazin a kreatív szakmában dolgozóknak

Czipperer Dia - 2013. november 27.

Novemberben indult útjára a PixelDesigners digitális magazin, amely a kreatív szakmában dolgozókat – többek között fotósokat, grafikusokat, webdesignereket, DTP-seket – igyekszik hasznos információkkal ellátni. A magazin a Project/029 saját fejlesztésű digitális keretrendszerében, a MAG/029-ben jelenik meg.

Megjelent a Project/029 második digitális kiadványa a Macworld után, amely a jövőben egy-másfél havonta a saját fejlesztésű Mag/029 keretrendszerben jelenik meg. A kiadvány jelenleg iPaden futtatható, ám tervezik az androidos megjelenést is. A magazin teljesen ingyenes.

A kiadvány interaktív anyagok megjelenítését is lehetővé teszi a HTML5 támogatásnak köszönhetően. A Project/029 a PixelDesignershez csak a keretet biztosítja, a tartalmak külső forrásból érkeznek. Ez az első ilyenkiadványuk. A magazinnal saját csapata van Papp Ádám vezetésével.

A Hungarian Adobe User’s Groups alapítója és elnöke, Papp Ádám, aki egyben írója és szerkesztője a magazinnak, így foglalta össze a magazin lényegét: „A lap törzsét az úgynevezett tutorial alapú cikkek alkotják, de emellett lesznek aktualitások, hírek, interjúk, érdekes információk és számos egyéb, hasznos tartalom. Reméljük, sok örömet fog majd szerezni ez a digitális piacon újnak számító magazin, ennek érdekében igyekszünk minél változatosabb cikkekkel jelentkezni. Egy dologban biztosan más lesz ez a magazin, mint a többi! Ez pedig az, hogy az olvasó is részesévé válhat majd. Hogy hogyan? Hamarosan kiderül!”

A magazin letölthető az AppStore-ból.

 

Vissza