Most nagyon megéri BlackBerry Z10-est venni

Farkas Norman - 2013. december 2.

A kanadai gyártó első BlackBerry 10 rendszerű, teljes érintőképernyővel szerelt okostelefonja a Kiberhétfő alkalmából ma mindössze 199 dollárért vásárolható meg.

A BlackBerry Z10 nem igazán váltotta be a gyártó hozzá fűzött reményeit, pedig egy jól használható, gyors és egyedi készüléket üdvözölhettünk személyében. A bukás oka nyilván a szerény kínálattal bíró BlackBerry World alkalmazásbolt és a dominánsabb konkurensek (pl. Android és iOS) erősödése, ami ellen képtelenek voltak küzdeni a kanadaiak.

A cég most a megmaradt Z10 készletek kiszórásán dolgozik, legalábbis új akciója erre utal: előbb a Fekete Péntek alkalmából árazta le a telefont, ma pedig a Kiberhétfő apropójából rendelhetik meg 200 dolláros kedvezménnyel a vásárlók, mindössze nettó 199 dollárért (kb. 44 ezer forint).

Üröm az örömben, hogy a ShopBlackBerry-nél élő ajánlat Európában nem érvényes, mert a megrendelt termékeket kizárólag az Egyesült Államok, Mexikó és Kanada területére szállítják ki. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy a Z10 ára nemrég a Vén Kontiensen is kissé leesett, a tengerentúli akció pedig további hatással lehet a mobil itteni árára.

 

 

 

[Forrás: FoneArena]

Vissza