Új nagyimobil a Telenornál: Doro Primo 365

Kütyü Magazin - 2013. december 3.

Elérhető a Telenor kínálatában a Doro új, hatalmas nyomógombokkal, könnyen olvasható kijelzővel és extra hangos csengőhangokkal felvértezett mobiltelefonja, a Primo 365. Érdekesség, hogy a készülékből a kamerát és az FM rádiót sem hagyták ki.

Svéd taggal bővült a Telenor kínálata, ugyanis megérkezett a Doro Primo 365. A klasszikus mobiltelefonok szegmensében hódító készülék rendkívül könnyű kezelhetősége és praktikus funkciói miatt ideális választás lehet az idősebb korosztály számára.

A kártyás csomaggal 12 989 forintért megvásárolható alapmobil nagy méretű nyomógombokkal, extra hangos csengőhangokkal, kontrasztos, könnyen olvasható kijelzővel, segélykérő gombbal és megfelelő hangerőt garantáló telefonhangszóróval rendelkezik. Van benne elemlámpa, ébresztőóra és számológép funkció is – ezeknek számtalanszor jó hasznát vehetjük a mindennapok során.

Szokatlan a kategóriában, de a Primo 365-be FM rádiót és kamerát is szereltek a Doro emberei. Előbbi kellemes szórakozással válthatja fel az unalmas perceket a napi hírek gyors elérésére is kiváló eszköz, utóbbival pedig – ha csak szerény minőségben is, de – megörökíthetjük az emlékezetes pillanatokat.

Francois Jacob, a Doro regionális ügyvezető igazgatója a következőt mondta a telefon megjelenése kapcsán: „Termékeink segítségével megkönnyíthető az élet, és különösen büszkék vagyunk arra, hogy a Telenor ismét a Doro-t választotta partneréül. Nagy örömünkre szolgál, hogy az egyre bővülő idősebb felhasználói kör számára termékeinket ajánlhatjuk, ezáltal egyre nagyobb lehetőségeket biztosítva a mobilkommunikáció terén.”

További információt a Telenor  oldalán találsz a készülékről.

 

 


 

Kulcsszavak: mobiltelefon, Doro, Telenor
Vissza