LG G2 Mini – 4,7 hüvelykes kijelzővel?

Farkas Norman - 2013. december 10.

A januári Consumer Electronics Show során mutatkozhat be az LG idei nagyágyújának mini változata, amely neve ellenére nem is lesz annyira apró, ugyanis 4,7 hüvelykes kijelzőt tudhat magáénak.

Nem túl meglepő, hogy a többi gyártó példáját követve az LG is készül egy mini mobillal, amelyet idei zászlóshajójának (G2) kistestvéreként üdvözölhetünk. Ha hihetünk a kiszivárgott infóknak, az LG G2 Mini egy dologban jelentősen eltér majd a konkurensek hasonló ajánlataitól: nagyobb lesz náluk. Előlapjára ugyanis egy 4,7 hüvelykes érintőkijelzőt építenek, amely pont akkora, mint amekkorával a HTC One X esetében találkozhattunk.

A Las Vegasban, januárban kezdődő Consumer Electronics Show keretein belül hullhat le a lepel a Samsung Galaxy S4 Mini, a Sony Xperia Z1S, illetve a HTC One Mini versenytársának tekinthető jövevényről, amely technikai tudását tekintve alig lesz gyengébb az 5,2 colos Full HD IPS kijelzővel szerelt G2-nél. Ezt mutatja például, hogy négymagos Snapdragon 800 processzor felel a „csöppség” meghajtásáért, amit 2GB RAM-mal fejeltek meg a mérnökök.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza