iPhone 5S Supernova – Swarovski kristályokkal ékesítve

Czipperer Dia - 2013. december 16.

Luxuskivitelben, arannyal és Swarovski kristályokkal ékesítve is kapható az iPhone 5S a Gold Genie kínálatában. A csillagászati összegért cserébe viszont egy tartódoboz is jár a Supernova névre keresztelt modellhez.

A Gold Genie mindig a legnépszerűbb eszközöket szúrja ki magának, és alkotja meg arany kivitelben. A HCT zászlóshajó modelljét, a One-t is arany burkolatba öltöztették már, és az iPhone 5S-ből is készítettek már három különbözőszínű aranyváltozatot.

A trióhoz most egy különleges modell csatlakozik, szintén 24 karátos arany bevonattal. Ám újdonság, hogy a készüléket Swarovski kristályok is borítják, még az oldalán is. Bár, arról nincsenek információk, hogy összesen mennyi kristály díszeleg a telefonon.

Az iPhone 5S Supernova névre keresztelt készülék 16GB belső tárhellyel 3837 fontért vásárolható még, ez átszámítva több mint 800 ezer forint. Cserébe viszont egy tölgyfadobozt is kap hozzá a vásárló. A nagyobb belső kapacitással rendelkező modellekre már rá kell fizetni: a 32GB-re 10, a 64 gigás változat esetében pedig 200 fontot.

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: Swarovski, arany, iPhone 5S
Vissza