Elindult a Galaxy 11 kampány – a foci menti meg a világot [Videó]

Kütyü Magazin - 2013. december 19.

A Samsung megnevezte azt a 13 világhírű labdarúgót, akik „fantasy” stílusú globális reklámkampányának főszereplői lesznek. A toborzás folyamatáról egy négyperces videót is megtekinthetnek a rajongók, Galaxy 11: The Beginning címmel.

„Világsztárokból állítottunk össze egy álomcsapatot a Galaxy 11 kampány kedvéért – mondta Jonghi Li, a Samsung IT és mobil üzletágának marketingért felelős alelnöke. – Ahogy a történet előre halad, a rajongók úgy fognak reményeink szerint egyre közelebb kerülni a Galaxy 11 csapatához.”

A Galaxy 11 a világ legtehetségesebb futballistáit tartalmazza, akik összesen 200 millió, a közösségi média különböző csatornáiban őket követő rajongóikkal exkluzív tartalmakat fognak megosztani a kampány során, miközben „a foci segítségével megmentik a Földet”. A Galaxy 11 csapat névsora:

Edző:

- Franz Beckenbauer (Németország)

Csapattagok:

- Lionel Messi (Argentína; csapatkapitány)

- Cristiano Ronaldo (Portugália) 

- Wayne Rooney (Anglia)

- Iker Casillas (Spanyolország)

- Mario Gotze (Németország)

- Oscar dos Santos (Brazília)

- Vu Lej (Kína)

- Stephan El Shaarawy (Olaszország)

- Victor Moses (Nigéria)

- Radamel Falcao (Kolumbia)

- Li Csungjong (Dél-Korea)

- Landon Donovan (Egyesült Államok)

- Alekszandr Kerzsakov (Oroszország)

 

A Galaxy 11 és földönkívüli kihívóik összecsapása kapcsán Franz Beckenbauer megjegyezte: „Miután kiválasztottuk a Galaxy 11 játékosait, most elkezdjük a felkészülést arra a hatalmas csatára, amelynek tétje a Föld jövője. A kockázat semmilyen korábbi mérkőzésünkhöz sem hasonlítható, ráadásul arra számítok, hogy az idegenek által művelt labdarúgás számos meglepetést tartogat számunkra.”

 

 

Galaxy 11: The Beginning címet kapott videó a 13, különleges képességekkel bíró játékos kiválasztásának folyamatát mutatja be. A rajongók ezenkívül bepillantást nyerhetnek abba is, hogy a Samsung Galaxy eszközök, például a Galaxy Note 3 vagy a Galaxy Gear, milyen fontos szerepet játszanak a Föld sorsát eldöntő mérkőzésre való felkészülésben. A videó a toborzás lezárása, amelyet hamarosan a kampány következő fázisa, az intergalaktikus űrlények ellen vívott meccsre való felkészülés követ.

 


Vissza