5,5 hüvelykes QHD kijelzőt kap az Oppo Find 7

Farkas Norman - 2013. december 30.

A kínai gyártó újabb részleteket árult el következő nagyágyújáról, a Find 7-ről. Az apróságnak cseppet sem nevezhető jövevény 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440 képpont megjelenítésére alkalmas kijelzővel büszkélkedhet.

Az Oppo gőzerővel dolgozik új készülékein, melyeket aztán a nem csak hazájában, hanem a nemzetközi piacon is igyekszik forgalomba hozni. Legutóbb a forgatható kamerával és Full HD kijelzővel szerelt N1 került reflektorfénybe, most pedig a Find 7 phabletet várják a rajongók.

Már sejthető volt a jövevény egy-egy technikai jellemzője, ám a gyártó most néhány hírmorzsával is kedveskedett a „nagyképű” készülékre áhítozó felhasználók örömére. Az alábbi kedvcsináló fotó alapján a Find 7 előlapján egy 2560 x 1440 pixel felbontású 2K kijelző terül el, amely 538PPI pixelsűrűséggel dicsekedhet. Ebből a két értékből kiszámolható a megjelenítő átlójának hossza, ami pontosan 5,5 hüvelyk. Ez jó hír, hiszen a Find 7 nem lesz akkora tepsi, mint ahogy azt a korábbi pletykák jósolták (5,7 vagy 7 colra tippeltek). Persze még így is bőven a phabletek kategóriájába sorolandó.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: phablet, QHD, 2K, Find 7, Oppo
Vissza