Februárban érkezik Európába az LG G Flex

Czipperer Dia - 2014. január 21.

Az LG hivatalosan is megerősítette, hogy összesen 20 európai országban landol februárban az LG G Flex. A készülék még ebben a hónapban érkezik az Egyesült Államokba.

Az LG hajlított kijelzős telefonját még tavaly októberben jelentették be a koreai piacon. Szépen lassan a mi kontinensünkön is landol, 20 európai országban kapható lesz jövő hónaptól. Az érintettek között van Ausztria, Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Svédország is.

A forgalmazók nevét még nem fedte fel a vállalat, egyelőre annyit lehet tudni, hogy az angol EE és a francia Orange forgalmazza majd a 6 hüvelykes, androidos zászlóshajó modellt.
 

A készülék még csak az ázsiai piacon kapható, egészen pontosan Koreában, Szingapúrban és Hongkongban. Az amerikai értékesítést a Las Vegas-i CES-en jelentették be.

Az LG nemrég kiadott egy nyilatkozatot a telefonnal kapcsolatban, amelyből kiderül, mégsem olyan tökéletes, mint hittük. Ebben arra kérik a fogyasztókat, hogy ne próbáljanak meg gyakran túlzott nyomást, erőt kifejteni a készülék képernyőjén. Az ok, amiért az LG G Flex képernyőjét rugalmassá tették, hogy védjék a sérülésektől, hirtelen behatásoktól. Ezzel nem árt tisztában lenni az európai debütálás előtt.

 

Forrás: Techradar.com

Kulcsszavak: LG, G Flex, Európa
Vissza