Bemutatkozott a Sharp első WiSA kompatibilis univerzális lejátszója

Kütyü Magazin - 2014. január 24.

A Sharp múlt héten bemutatta univerzális lejátszóját és vezeték nélküli Bridge eszközét, az első WiSA (vezeték nélküli hangszóró és hang)-kompatibilis univerzális lejátszó rendszert. Az SD-WH1000U univerzális lejátszó az első, amely képes vezeték nélküli kapcsolattal tömörítetlen hangot (24 bites/96 kHz-es) és videót Full HD (1080p) felbontásban sugározni. 

A Sharp a televíziók forradalmasítása után az audió termékekre fókuszál. A vállalat univerzális lejátszóját jelölték a 2014-es International CES Innovations Design and Engineering Awards díjra, a High Performance Home Audio (nagyteljesítményű otthoni audio) kategóriában.

Korlátok nélküli csatlakozás

Az univerzális lejátszó beállítható egy teljes WiSA-kompatibilis rendszer részeként, amiben a lejátszó belső adókat használ az akár 8 db WiSA-kompatibilis hangszóróhoz (akár 7.1 csatornás térhatású hangzással) történő csatlakozáshoz vagy telepíthet egy Sharp WiSA-kompatibilis vezeték nélküli bridge rendszert (VR-WR100U), amely képes csatlakozni a felhasználó saját erősítőjéhez és hangszóróihoz. A lejátszó képes kezelni SACD- és a CD-lemezeket, Blu-ray lemezeket és DVD-ket, továbbá 3 db HDMI bemenettel, 2 db USB porttal és internet kapcsolattal rendelkezik, így az online és hordozható eszközök széleskörű elérhetőségét biztosítja a felhasználó számára.

 

 

A minőség a részletekben rejlik

A Sharp univerzális lejátszóját a legjobb minőségű alkatrészekből építették össze a tökéletes vezeték nélküli audio és video rendszer megalkotása érdekében, hogy a legigényesebb zene és video rajongók igényeinek is megfeleljen.

A lejátszó rendkívül szilárd lemezmeghajtója pontosan olvassa a Super Audio CD-ket és a szabványos DVD-lemezeket, valamint a jelentősen több adatot tartalmazó Blu-ray formátumú lemezeket is. A kétmagos szigetelt alaprendszer és a kibővített szerkezetű nyomtatott áramkör kettőse kiküszöböli a külső rezgések és véletlen jelek okozta interferenciát. Az új tápegység részek, így az egyéni beállítású fokozott stabilitást biztosító kondenzátorok és az erőteljes, de mégis hatékony vasmagos transzformátor, pontos és stabil működést biztosítanak. 

 

 

Ár és elérhetőség

A WiSA-kompatibilis Sharp univerzális lejátszó (SD-WH1000U) ajánlott fogyasztói ára $3.999,99, a WiSA-kompatibilis Sharp vezeték nélküli Bridge eszköz (VR-WR100U) ajánlott fogyasztói ára 599,99 dollár.  Mindkét készüléket 2014 tavaszától forgalmazzák.

 

 

Vissza