Kínában debütált a Samsung Galaxy S III Neo+

Farkas Norman - 2014. január 24.

A dél-koreai gyártó lerántotta a leplet a Galaxy S III legújabb, Neo+ kiadásáról. A Kínában bemutatott, 4,8 colos HD kijelzővel szerelt készülék Exynos 4 Quad és Snapdragon 400 processzorral is elérhető lesz.

A Samsung továbbra sem hagyja feledésbe merülni 2012 májusában bejelentett csúcsmodelljét, ezért leleplezte annak legújabb verzióját a Galaxy S III Neo+ személyében. A 136,5 x 70,6 x 8,6 milliméteres készülék külső megjelenésében nem tér el az „ősétől”, de hardverében már felfedezhető néhány különbség. Lássuk, mit rejt az ismerős formájú plasztik burkolat!

Az S III Neo+ működéséért kiadástól függően egy négy Cortex-A9 magot tartalmazó Exynos 4 Quad 4412, vagy egy Qualcomm Snapdragon 400 processzor felel – ez utóbbi négy Cortex-A7 magot vonultat fel. Az erős, mégis inkább a középkategóriában előforduló CPU-k mellé 1GB RAM-ot, 8GB tárhelyet, microSD foglalatot és 2100mAh kapacitású akkumulátort pakoltak a Samsung emberei. Az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszerrel felvértezett okostelefon képalkotási képességeiért egy 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera felel, a vele készített fotókat és videókat pedig kellemes minőségben adja vissza az előlapon feszítő 4,8 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD kijelző.

A készülék várható árát egyelőre homály fedi, s Kínán kívüli megjelenéséről sincs még információ.

A jól bevett gyakorlathoz hűen a Samsung tehát lehúzott egy újabb bőrt egy korábbi, rendkívül sikeres modellről, s így egy abszolút középkategóriás, friss hardverrel, ugyanakkor unalomig ismert külsővel rendelkező telefon született. Kíváncsian várjuk, hogy vajon mennyire kapnak rá a felhasználók az S III Neo+-ra.

 

 

 

[Forrás: SummyHub]

Vissza