One 2 néven érkezik a HTC új zászlóshajója

Farkas Norman - 2014. február 4.

Immár hivatalos forrásból is megerősítést nyert, hogy One 2 néven érkezik a tajvani gyártó idei nagyágyúja. Ez nem minden, hiszen az is kiderült, hogy a jövevény nemcsak egy-, hanem kétkártyás változatban is elérhető lesz.

Új-Kaledónia hírközlési felügyeletének 3G kompatibilitással bíró készülékeket jegyző listájában bukkant fel a HTC One utódja és annak kétkártyás verziója. A készülékek az elég furcsán hangzó One 2 és One 2 dual SIM neveket kapták. Jó hír, hogy a sima egykártyás kiadás mellett rögtön felbukkant a kétkártyás is, így valószínű, hogy nem lesz nagyobb csúszás a két változat megjelenése között.

 

 

 

 

A HTC One 2 várhatóan a február végén megrendezésre kerülő Mobile World Congress során mutatkozik majd be a nagyközönségnek. Hardveres felszereltsége és szoftverezettsége is felülmúlja majd a tavalyi zászlóshajó szintjét, például erősebb processzort és nagyobb operatív tárat (RAM) kap, a kapacitív vezérlőgombokat pedig kijelzőbe integrált kezelőszervek válták fel. A One 2 gombjai valahogy így néznek ki a HTC Source információi szerint:

 

 

 

[Forrás: Mobigyaan]

Vissza