Így néz ki a HTC One 2

Farkas Norman - 2014. február 7.

Felbukkant néhány kép a HTC idei zászlóshajójáról, mely várhatóan One 2 néven fog debütálni. A  fotók szerint a csúcsmobil rendkívül karcsú és elegáns lesz, hátlapján pedig nem egy, hanem kettő kamera foglal helyet.

Az orosz Mobiltelefon.ru és HTCfamily.ru oldalak jóvoltából nem titok többé, hogy néz ki a HTC One 2, ugyanis több képet is közzétettek a készülékről. Míg előbbi oldal a tajvani csúcsmodell „arcát” leplezte le, addig utóbbi a hátlapjáról osztott meg egy fotót.

Mint látható, a One 2 sokban hasonlít elődjére, ám úgy tűnik, némileg karcsúbb annál. A rendkívül vékony oldalsó kerettel határolt kijelző alatt és fölött megmaradtak a BoomSound hangszórók, melyek már a One-ban is bizonyítottak.

 

 

Ami a hátlapot illeti, két kamerára lehetünk figyelmesek – egy kisebbre és egy nagyobbra. A duó lehetőséget nyújthat 3D képek és videók rögzítésére. Ez már egy ideje kiment a divatból, de a HTC minden bizonnyal megpróbálja újra trendivé tenni. Kíváncsian várjuk, sikerül-e!

A HTC M8 néven fejlesztett One 2 hardveréről eddig nem sokat tudni, de az eddigi infók alapján négymagos Snapdragon 800 processzor, 2GB RAM, két 5 megapixeles hátlapi Ultrapixel kamera, Full HD kijelző és Android 4.4.2 KitKat rendszer kerül a repertoárjába.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza