Mivel készül az MWC-re a Huawei? [Videó]

Farkas Norman - 2014. február 18.

A Huawei tartalmas kedvcsináló videója szerint egy vékony, mégis izmos akkumulátorral szerelt táblagép és egy önfényképezésre kiélezett okostelefon bemutatójára számíthatunk az idei MWC-n.

A kiemelkedő ár/érték arányú termékeiről ismert kínai gyártó természetesen gőzerővel készül a jövő héten kezdődő Mobile World Congress 2014 eseményre, melyen a nagyközönség elé tárja új kütyüit.

A vállalat az alábbi videót osztotta meg rajongóival, akik már biztosan tűkön ülve várják a nyolc szirmú lótuszvirággal fémjelzett újdonságokat. A felvételen az Apple hangos személyi asszisztense, Siri mesél a készülékekről, melyek között egy LTE-Advance támogatással bíró multimédiás tablet, egy fejlett előlapi kamerával szerelt okostelefon, valamint egy másik, rendkívül kecses, mégis nagyon hosszú üzemidőt ígérő táblagép is feltűnik.

A rejtélyes, önportrék készítésére kihegyezett mobil az Ascend P7 lehet, mely az eddigi infók szerint Full HD kijelzőt, 13 megapixeles hátlapi kamerát és 2460mAh kapacitású akkumulátort tudhat magáénak. A karcsú táblagép bizonyára a korábbi pletykákban felbukkant MediaPad X1, mely 1,6GHz-es négymagos HiSilicon 910 Kirin processzorral, 2GB RAM-mal és Android 4.2.2 Jelly Bean rendszerrel érkezik.

 



 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza