Előbb érkezett a vártnál az LG G2 mini

Czipperer Dia - 2014. február 20.

Az LG a G Pro 2 és az L Series III modellek után még egy okostelefonról rántotta le a leplet az MWC előtt. Úgy tűnik tehát, hogy az MWC-n már csak ezek ára és megjelenése lesz már csak meglepetés, hiszen a G2 kistestvérét is bemutatta a dél-koreai gyártó.

Bemutatkozott az LG zászlóshajó mobiljának kistestvére, a G2 mini, amely 4,7 hüvelykes qHD megjelenítővel (540 x 960 pixel) rendelkezik, fedélzetén pedig a legújabb Android rendszer (4.4 KitKat) teljesít szolgálatot.

Két változatban is kapható lesz az LG G2 mini okostelefon: Snapdragon 400 és Nvidia Tegra 4i chipsettel. Mindkettő 1,2 GHz órajelű négymagos processzor. A készülék 1 giga RAM-ot, 8 giga tárhelyet (microSDHC-vel bővíthető) 8 megapixeles, LED villanóval megtámogatott kamerát kapott.  A telefon 2440 mAh-es akkumulátorral rendelkezik.

Nagytestvéréhez hasonlóan a hátoldalán megtaláljuk a fizikai gombokat, és a Knock on (dupla érintéssel feloldás), valamint a Guest-mode (vendég üzemmód) funkciót is támogatja.

Egyelőre még nem LTE verzióban lesz elérhető, viszont a dual-SIM kiadás már kapható. Elsőként az orosz piacon mutatkozik be márciusban, majd áprilisban a Közel-Kelet, Latin-Amerika, Ázsia és Európa követi. Három színben is elérhető lesz: fehér, piros és pezsgőszínű kiadásban.
 

 

 

Forrás: GSMArena.com, Engadget.com

Vissza