Pénztárcabarát mobilok az Acertől – Liquid E3 és Liquid Z4

Czipperer Dia - 2014. február 21.

Az Acer két új androidos mobiljáról rántotta le a leplet. A Liquid E3 és Z4 modell a megfizethető telefonok táborát erősítik.

Két új okostelefont mutatott be Az Acer, melyek feltehetően az MWC-n is jelen lesznek, és még több részletet tudunk már róluk. Mindkét modell a középkategória képviselője.

Liquid Z4

A 4 hüvelykes WVGA kijelzővel (felbontásról nem  tudni) felszerelt modell 5 megapixeles LED villanóval támogatott hátlapi kamerát kapott, meghajtásáról pedig egy 1,3 GHz órajelű kétmagos processzor gondoskodik. A belső tárhely 4 giga, ám ez microSD-vel tovább tornászható. Fedélzetén Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer fut.

 

A készülék a DTS Sound segítségével képes a hang és sztereó tartomány javítására.  A 9,7 milliméter vékony telefon két színben érkezik: fehér és titánfekete árnyalatokban.

Liquid E3

Ez a duó jobban felszerelt tagja. A nagyobb, IPS HD kijelzővel megáldott (4,7 hüvelyk) masina kamerája 13 megapixeles képek rögzítésére képes, valamint egy 2 megapixeles előlapi kamerával is rendelkezik. A telefon a Bright Magic technológiát alkalmazza, amellyel egyszerre több felvétel rögzítésével rossz fényviszonyok között is tiszta és éles képek készíthetők.

A belső tárhely 4 giga, ami microSD-vel szintén tovább bővíthető. 1 giga RAM-mal rendelkezik, és egy négymagos proci hajtja, melynek órajele 1,2 GHz. Fedélzetén szintén Android 4.2.2 Jelly Bean teljesít szolgálatot. Elképzelhető, hogy az E3-as modell a jövőben a KitKat frissítést is megkapja.

Egyik készülék sem rendelkezik 4G LTE támogatással. Az európai piacra áprilisban érkeznek meg. A Liquid Z4 99 eurós, az E3-as modell pedig 199 eurós áron lesz kapható.

 

 

Forrás: Androidcentral.com

Vissza