Nokia Lumia 1320 a Telenornál

Kütyü Magazin - 2014. február 28.

Jó hír a Windows Phone rajongói számára, hogy megjelent a Telenor kínálatában a hatalmas kijelzővel felvértezett Nokia Lumia 1320. A "phablet" kategóriában versenyző készülék All-in L tarifacsomaggal már 0 Ft-ért megvásárolható két év hűséggel.

Nokia Lumia 1320: A mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenornál

 

A Telenor számos készülékújdonsággal várja a tavaszt, köztük egy igazi különlegességgel a Nokia és a Windows Phone rajongói számára. Az impozáns méretű kijelzővel rendelkező, számos innovációt rejtő Nokia Lumia 1320 elsőként a Telenor kínálatában érhető el a hazai mobilszolgáltatók közül, február 27-től. A készülék All-in L tarifacsomaggal már 0 Ft-ért megvásárolható két év hűséggel.

A Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülék legszembetűnőbb tulajdonsága a mérete: a Lumia 1320 egyike a Nokia első, nagyméretű kijelzővel rendelkező okostelefonjainak. A hat hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású IPS LCD képernyő tökéletes felületet biztosít a szórakozáshoz. Amellett, hogy a fotók és videók nagy méretben még jobban mutatnak, a játék is nagyobb élményt nyújt a készüléken.

A nagyobb felület nem csak a szórakozás, de a funkció terén is előnyt jelent. A kezdőképernyőn egy harmadik csempesor is helyet kapott, így a legfontosabb alkalmazások egy helyen elérhetők és könnyen áttekinthetők. Az érintőkijelző szuper érzékenységének köszönhetően pedig akár kesztyűben is gyorsan lehet navigálni a készüléken. A gyorsaságot még fokozza, hogy a kétmagos, 1,7 GHz-es processzorral rendelkező készülék 4G-képes, így használói kiaknázhatják az ország leggyorsabb 4G mobilinternet-hálózata, a Hipernet 4G maximális sebességét.

Az emlékezetes pillanatok megörökítéséről és a remek képminőségről az 5 megapixeles fő kamera és a Nokia innovatív képkészítő és -szerkesztő funkciói gondoskodnak. A Nokia Camera alkalmazás manuális beállításokat is lehetővé tesz fotózáskor. Az elkészült képek a Creative Studióval tovább szerkeszthetők, a Cinemagraph applikáció segítségével pedig lenyűgöző, animált fotók készíthetők belőlük. A képek, mozgó fotók és videók a Storyteller funckióval automatikusan egyedi csoportokba rendezhetők, helyszín szerint csoportosíthatók, így egy-egy utazásról vagy eseményről külön történetek hozhatók létre.

A Nokia Lumia 1320 a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenorhoz érkezik meg; a fekete színű modell február 27-től kapható, ráadásul online vásárlás esetén ajándék fejhallgató jár hozzá. A korlátlan belföldi beszélgetést és SMS-küldést lehetővé tévő All-in L tarifacsomaggal már 0 Ft-ért elérhető 2 év tarifahűség mellett.

Főbb tulajdonságok:

·         Operációs rendszer: Windows Phone 8

·         Kijelző: 6” ClearBlack, IPS LCD

·         Felbontás: 1280 × 720 képpont

·         5 MP hátlapi kamera, LED vaku

·         Kétmagos, 1,7 GHz-es processzor

·         Akkumulátor: 3400 mAh

·         4G/LTE

További információ ezen az oldalon található.

 

Vissza