Négy hangszórós noteszgépek az Asustól

Czipperer Dia - 2014. március 3.

Az Asus bemutatta N sorozatú, négy hangszórós noteszgépeit, amelyek 4- generációs Intel Core processzorokkal és SonicMaster Premium hangrendszerrel érkeznek.

 

Megjelentek az ASUS N sorozatú, négyhangszórós noteszgépek

 

Nagy teljesítményű és divatos noteszgépek vadonatúj formatervvel, 4. generációs Intel Core processzorokkal és magával ragadó SonicMaster Premium hangrendszerrel 

 

Magyarországon is megjelentek az új N sorozatú multimédiás noteszgépek, amelyek finom felületkezelésű fémborítást kaptak, még az alsó részükön is. Az elegáns megjelenésű, könnyű és strapabíró alumíniumházas gépnél megtartották a korábbi N sorozatú gépek lágyan hullámzó hangszórórácsát. Ezek az első olyan noteszgépek, amelyekben négy hangszóró található, és az ASUS SonicMaster Premium technológiáját használják a lenyűgöző térhatású hangzás eléréséhez.

Az N sorozatú termékeket most 4. generációs Intel Core processzorokkal, illetve a kiemelkedő vizuális teljesítmény érdekében NVIDIA GeForce grafikával szállítják. A termékcsalád összes tagja tükröződésmentes képernyőt kapott, de aki széles szögből látható ragyogó képekre és remek válaszkészségű kézi vezérlésre vágyik, az IPS-kijelzőkkel és kapacitív, több ujjal kezelhető érintőképernyővel is rendelheti. 

 

 

SonicMaster Premium audio négy hangszóróval 

Az N sorozat legfrissebb generációja még jobb multimédiás noteszgép-hangzást kínál a kibővített SonicMaster Premium technológia révén, amelyet az ASUS a Bang & Olufsen ICEpower csapatával együttműködésben fejlesztett. Az N550 és N750 modell a világ legelső négyhangszórós noteszgépei, és mint ilyenek, mozi minőségű surround hangzást képesek nyújtani a filmek, játékok és egyéb tartalmak igazán magával ragadó élvezetéhez. 

A gépeket külső SonicMaster mélysugárzó egészíti ki, ami tovább javítja a basszusokat és olyan erőteljes mély hangokat eredményez, amelyet a zeneszeretők egész biztosan nagy örömmel hallgatnak majd. Az erős basszusok a filmeket és a játékokat is életszerűbbé és hatásosabbá teszik. A hangparaméterek rugalmas szabályozásáról, illetve az automatikus hangolásról az ASUS a professzionális MaxxAudio hangfeldolgozó eszközökkel és az exkluzív AudioWizard segédprogrammal gondoskodik. A hangbeállításokat a felhasználók kényelmesen módosíthatják, vagy választhatnak az előre beállítottak közül a saját ízlésüknek és használati módjuknak megfelelően.   

Erőteljes multimédia-támogatás

A 4. generációs Intel Core processzorok gyors és sima működést biztosítanak minden alkalmazás számára még komoly többfeladatos terhelés esetén is. A grafikus teljesítményt az N sorozatú gépekben külön játékhoz készült NVIDIA GeForce grafikus feldolgozóegységek (GPU-k) biztosítják, amelyeken a legújabb DirectX 11-es játékok is rendkívül részletgazdagon futtathatók. 

Az exkluzív ASUS Super Hybrid Engine II tápfelügyeleti technológia nem csak az akkumulátoros használatot hosszabbítja meg, de arról is gondoskodik, hogy a gép két másodperc alatt magához térjen alvó módból. Emellé kéthetes készenléti idő társul, automatikus mentéssel, ami megakadályozza az adatvesztést. 

Az N sorozatú noteszgépek két erős, hátrafelé szellőző ventilátora hatékonyan vezeti el a hőt és a zajokat is távol tartja a felhasználóktól. Az alacsony hőmérséklet stabil működést, hűvösebb és csendesebb környezetet jelent.

Szórakozásra termett képernyők 

Az élénk és részletes vizuális élményt az N550 egy 15,6 hüvelykes, 178 fokos betekintési szögű IPS-képernyővel biztosítja Full HD 1080p felbontású, úgyhogy a fényképek, filmek és játékok is a lehető legszebben fognak kinézni. Az N750 17,3 hüvelykes, kibővített látószögű (EWV) Full HD 1080p képernyője 150 fokos szögből nézhető.

Az N550 sorozatú noteszgépek érintőképernyővel is rendelhetők, hogy lehetőséget adjanak a Windows 8 érintéses beviteli módjának lehető legjobb kiaknázására. Az ASUS érintőképernyő-technológia válaszkészségben és pontosságban is felülteljesíti az iparági szabványokat, jobb szórakozást és zökkenőmentesebb használatot kínálva.  

 

 

Elérhetőség és árak 

Az ASUS N sorozatú multimédiás noteszgépek közül az N550LF érhető el elsőként hazánkban, kétféle konfigurációban. 

  • N550LF Intel Core i5-4200U processzorral – 251 900 Ft  
  • N550LF Intel Core i7-4500U processzorral – 283 400 Ft

 

 

Vissza