Közeleg az Android Kitkat frissítés Google Glassra

Czipperer Dia - 2014. március 3.

Hamarosan a Google okosszemüvegén is a legújabb Android verzió fut majd, ám nem tudni pontosan, mikor érkezik a februárra várt újabb frissítés a Glassra.

Teresa Zazenski a Glass csapat vezetője a Google Glass közösség fórumán jelentette be, hogy frissítik majd a szemüveget, ám addig nem szeretnék nyilvánosságra hozni a munkálatokat, míg nem jön el a megfelelő idő.

Android 4.4 KitKat frissítést is kap a Glass, ugyanis Teresa megemlítette, hogy a jelenlegi Ice Cream Sandwichről Kitkatre szeretnének váltani.
 


Azonban, hogy mindez mikor érkezik, pontosan nem tudni. A szemüveg decemberben kapta meg XE12-es frissítését, az XE14-est pedig februárra várták, ám nem érkezett meg. Ezt Zazenski is elismerte, és azt is hozzátette, hogy valóban februárra tervezték, ám mégsem áll olyan szinten a fejlesztés, hogy élesben is működjön.

Mindemellett azt is kiemelte, hogy továbbra is elkötelezettek a Google Glass folyamatos frissítése mellett, még akkor is, ha ez nem havonta történik, tudniillik a nagyobb update-ek több időt vesznek igénybe.

Teresa Zazenski úgy véli, gyorsan haladnak, hiszen amióta a Glassot elkezdték tesztelni, már nyolc frissítésen esett át a készülék.

 

 

Forrás: Yahoo

 

Vissza