iPhone-nal a friss szalonna illatára is ébredhetünk

Czipperer Dia - 2014. március 10.

Friss szalonna illat reggeli ébresztőként? Miért ne? Egy új, limitált kiadású iPhone-kiegészítő segítségével nem csak a frissen sülő szalonna illata lengi majd be a szobát, de még a hangja is hallható ébredezés közben.

Az Oscar Mayer kidolgozott egy, a telefon aljára szerelhető kiegészítőt, amely speciális ébresztőóraként szolgál az iPhone tulajdonosoknak. A kütyü ugyanis a frissen sülő szalonna hangjával és illatával ébreszti a felhasználót.

Tom Bick, a vállalat marketing és reklámigazgatója elmondta, hogy az Instagramon közel 2 millió említés található a #bacon szóra, tehát úgy tűnik, az emberek sosem unják meg a szalonnát. Az Oscar Mayer izgatott, hogy az első szalonna illatú mobileszközt ők dobhatják piacra, amely a baconimádók számára egy újabb okot szolgáltat arra, hogy várják a reggeli ébresztőt. 

Persze, az már más kérdés, hogy valójában csak az ingereiket hozza lázba, hiszen okoskütyü ide vagy oda, szalonnát még ez sem tud sütni. A nem mindennapi kiegészítő nem is kerül piaci forgalomba, az érdeklődők csak az Oscar Mayer nyereményjátéka révén juthatnak majd hozzá.
 
Az app már megtalálható az AppStore-ban (Oscar Mayer Wake Up & Smell the Bacon), és ingyenesen letölthető. Önmagában azonban ez még édes kevés, hiszen az app csak a frissen sülő szalonna hangját tudja utánozni, szagokra nem képes. Ám április 4-ig a hozzá tartozó kiegészítőt is lehetőség nyílik megszerezni, amely minden reggel a friss szalonna illatával ébreszt. Aki szeretne nyerni egy ilyen nem mindennapi kütyüt, a honlapon három kérdés megválaszolásával esélyes lehet rá. 
 
Milyen is valójában egy bacon illatú ébredés? Az alábbi szürreális videó magáért beszél.
 

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza