Nikon 1 V3 – egy könnyen hordozható rendszerkamera profi teljesítménnyel

Kütyü Magazin - 2014. március 13.

A Nikon bemutatta Nikon 1 rendszerkamera családjának legújabb tagját, a Nikon 1 V3 modellt. Ez a könnyen hordozható rendszerkamera csúcssebességű, profi teljesítményt kínál kisméretű, masszív gépvázban, így egyetlen pillanatot sem szalaszt el.

A Nikon új masinája kifejezetten profi fotósoknak készült, hiszen gép nemcsak kiváló teljesítményt, sebességet kínál, de méretéből és kialakításából adódóan nagyon könnyen hordozható.

A fényképezőgépben megtalálható többek között a hibrid AF rendszer, amely ez esetben 171 automatikus élességbeállítási pontot kínál. A készülékben egy 18,4 megapixeles CMOS-érzékelő található, az ISO-érzékenység pedig 160 és 12800 között állítható. A gépben többek között a korábban már megismert új EXPEED 4A képfeldolgozó rendszer is helyet kapott.

 

 

A Nikon 1 V3-mal a folyamatos AF esetén akár 20 kép/mp készíthető, vagy pedig az első képkockán rögzített élesség esetén 40 fénykép RAW-formátumban akár 60 kép/mp sebességgel rögzíthetők az egyes fotók. Az elkészült képek pedig könnyen megoszthatók másokkal a beépített Wi-Fi funkciónak köszönhetően, és akár profi minőségi videókat is készíthetünk vele a HD (1080p) támogatásnak köszönhetően.

 

A készülékről részletesebben a következő oldalon, a Nikon közleményében olvashattok.

Vissza