Kiszivárgott iOS 8 fotó – új appok a színen

Czipperer Dia - 2014. március 17.

Az Apple mobil operációs rendszerének új verzióját, az iOS 8-at júniusra várják. Az új rendszer fókuszában a fitnesz és az egészség lesz. Most kiszivárgott egy állítólagos fotó a menüsorról, amely úgy tűnik, tartogat még újdonságokat.

A kínai közösségi oldalon, a Weibón jelent meg a kép az Apple új, iOS 8-as rendszeréről, melyen feltűnik a régóta emlegetett Healthbook alkalmazás, amely fitnesz statisztikákat készít: mutatja az elégetett kalóriát és a megtett lépéseket. Ezen kívül a vérnyomást, pulzusszámot, valamint a cukorszintet is mérhetjük vele.

A pletykák azt is rebesgetik, hogy az újgenerációs iPhone hardver több szenzort tartalmaz majd, melyek az iPhone M7 motion társprocesszorral együtt dolgoznak majd.

Arról is szólnak a hírek, hogy az Apple az iOS térkép átalakításán is munkálkodik, méghozzá a közlekedés irányok bővítését (repterek, autópályák), valamint a nagyobb nevezetességek hozzáadását tervezi.
 


A Weibón posztolt képen látszik, hogy az iOS8-ban OS X-es alkalmazások is helyet kapnak, mint a Preview és a TextEdit. Ezek az appok az iCloudba feltöltött fájlok megtekintésére szolgálnak. Feltűnik még a Tips ikon is, melyről még a 9to5mac sem tudja, mit is takar ez valójában. Szerintük valamilyen felhasználói útmutató lehet.

Még ha ezek valóban az új rendszer kiszivárgott képei, júniusig még sok minden változhat.

 

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza