Csendesen jelent meg a piacon a Galaxy S3 Slim

Farkas Norman - 2014. március 17.

A Samsung két évvel ezelőtt bemutatott csúcsmodellje újabb változatban került piacra Brazíliában. A Galaxy S3 Slim nevű mobil négymagos processzorral, 4,5 colos kijelzővel és 5 megapixeles kamerával próbál hódítani a középmezőnyben.

Már többször is tapasztalhattuk, hogy a Samsung egyik legnagyobb szenvedélye, hogy legnépszerűbb mobiljaiból egy sor új változatot dob piacra. Egy újabb példa erre a Brazíliában külön beharangozás nélkül az üzletek polcaira tett Galaxy S3 Slim, amely a két éves csúcsmodell kicsit kompaktabb és lightosabb hardverrel szerelt verziója.

A fekete és fehér árnyalatban kapható készülék előlapján egy 4,5 hüvelykes, 960 x 540 pixel (qHD) felbontású érintőkijelző feszít, amit 1,2GHz-es négymagos processzor, 1GB RAM, 5 megapixeles hátlapi és VGA előlapi kamera egészít ki. Ezzel a tudással az S3 Slim kicsivel a Galaxy S4 Mini mögött marad. Persze, ha lényegesen drágább az S4 Mini, akkor jobban járhatunk az új modellel, de mivel nem tudjuk az árát (és különben is csak Brazíliában kapható), felesleges ezen a kérdésen pörögnünk.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza