Új "A" szériás Lenovo tabletek 7, 8 és 10,1 hüvelykes kijelzővel

Farkas Norman - 2014. április 2.

Az újabban a Motorola mobil részlegének új tulajdonosaként emlegetett kínai gyártó bemutatta új "A" sorozatú androidos táblagépeit, melyek alacsony árukkal és relatíve jó felszereltségükkel próbálnak hódítani. A széria sikere szinte garantált, hiszen szinte minden méretkategóriában képviseli magát egy-egy modellel.

A Lenovo bemutatta új "A" sorozatú táblagépeit, melyek között találunk hét-, nyolc és tízhüvelykes kijelzővel szerelt készüléket is. A gyártó sajnos nem árult el minden részletet a jövevényekről, de úgy tűnik, hogy mindegyik modell jó ár/érték aránnyal bír. Nézzük, mik az újdonságok főbb jellemzői!

Lenovo A7-30

Dolby hangzású előlapi hangszórópárjával kiváló zenei élményt biztosít ez a 7 hüvelykes érintőkijelzővel szerelt táblagép. A WiFi only kiadás mellett egy 3G modemmel szerelt változat is piacra kerül.

Lenovo A7-50 és A7-40

Az ultrahordozható készülék előlapján egy 7 hüvelykes HD kijelző terül el, ami mellett egy 2 megapixeles kamera is helyet kapott. Míg az A7-50 3G modemmel is kapható lesz és a hátlapján is találunk kamerát, addig az ébenfa színben megjelenő A7-40 csak előlapi kamerával dicsekedhet. Mindkét eszköz 8GB belső tárhellyel érkezik.

Lenovo A8-50

A nyolchüvelykes modell számos élénk színben elérhető lesz, hogy a vásárlók biztosan megtalálják az egyéniségükhöz legjobban illő példányt.

Lenovo A10-70

A tízhüvelykes szélesvásznú HD érintőkijelzővel és Dolby hangzású előlapi hangszórópárral felvértezett táblagépet elsősorban filmezésre és multimédiás szórakozásra ajánlja a gyártó.

A Lenovo a második negyedévben dobja piacra új A szériás táblagépeit világszerte. Az A7-50 típusú gép ára 99,99 angol font körül alakul. A nyolccolos A8-50-ért 139,99, a legnagyobb modellért (A10-70) pedig 169,99 fontot kell majd kicsengetni.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza