Láthatatlan hozzáférési pontok gyors és rugalmas csatlakozással

Kütyü Magazin - 2014. április 4.

Alig észrevehető ZyXEL új, mennyezetre szerelt 802.11 képes NWA1123-AC típusú hozzáférési pontja. Az eszköz kivételes teljesítményt és rugalmas felhasználási lehetőségeket kínál. 5GHz sávon, duális frekvenciatámogatással szolgálja ki a mobilplatformok elterjedésével megnövekedett igényeket.

Új hozzáférési pont megoldást mutatott be ZyXEL. Az NWA1123-AC ideális választás lehet mindazon üzletek, kávézók, kórházak, iskolák és más nyilvános helyek számára, ahol a Wifi csatlakozás kulcsfontosságú. A füstjelzőkre hasonlító megjelenésével a mennyezetre felszerelve az eszköz beleolvad környezetébe, így nem zavarja sem a személyzetet, sem a vásárlókat, mialatt gyors és rugalmas internet-hozzáférést biztosít az épület összes emeletén.

A 802.11ac technológia az új mobileszközök megnövekedett száma miatt rohamosan terjed, az NWA1123-AC pedig a legjobb teljesítményt biztosítja ehhez. Emellett a dual-band jellemző nagyobb rugalmasságot kínál, aminek köszönhetően az eszköz a közeljövőben nem fog elavulni, így jövőbiztos terméknek tekinthető. 

A duális frekvencia támogatásával az eszköz a felhasználói igényeknek megfelelően a 802.11ac és a 802.11n WIFI kapcsolódást 5GHz sávon biztosítja. A hozzáférési pont továbbá lehetővé teszi a szegmentált kapcsolódást is, így a különböző felhasználói csoportok, mint a személyzet, az ügyfelek és a vendégek külön-külön is csatlakozhatnak a vezeték nélküli hálózatra. 

A 802.11ac funkcióra való átállás jó lehetőség a ZyXEL partnerei számára is. Treskó Tamás szerint  megfelelő pillanatban dobták piacra az NWA1123-AC-t, és bizakodóak az eladási eredményekkel kapcsolatban. A ZyXEL viszonteladói így pontosan a végfelhasználók szükségleteire kínálhatnak megoldást, ami kiváló üzleti lehetőséget rejt magában.

 

 

 

Vissza