A Sony a7S új szintre emeli a fényképezés élményét

Czipperer Dia - 2014. április 14.

Megérkezett a Sony új fényképezőgépe, az a7S modell, mely különleges érzékenységgel, alacsony zajszinttel és 4K képminőség rendelkezik, ezáltal izgalmas művészi lehetőségeket kínál a profi fotósoknak.

Elődjeihez hasonlóan (a7 és a7R) a Sony masinája, az a7S új szintre emeli a fényképezés élményét. Ez jelenleg a világ legkisebb full-frame (35 milliméter) cserélhető objektíves fényképezőgépe. A full frame érzékelő (Exmor CMOS) képes az összes pixel olvasására a 4K videók HDMI lejátszásához.

A készülékkel Full HD minőségben és XAVC S formátumban 50 Mbps sebességgel készíthetők tiszta képek, melyeket SDXC memóriakártyára rögzít. Ez a kártya jobb, mint a Class 10, és szükséges ha filmeket készítünk XAVC S formátumban. A gép azonban több kártyatípust is támogat, melyek a részletes spcifikációk között megtalálhatók.
 


A fényképező tényleges képfelbontása 12,2 megapixel. Wi-Fi és NFC támogatással is felvértezték. A gépen számos speciális beállítás is található, mint például a Picture Profile, amely széleskörű vizuális kifejezést és S-Log2 gammát biztosít. A Time code/user bit funkciók pedig profi szerkesztést kínálnak, miközben az XLR Adaptor Microphone Kit csomag támogatja a magas minőségű audió hangzást.

A Sony a7S modell 2014 nyarán lesz elérhető Európában.

A készülékről bővebben a Sony sajtóközleményében olvashattok a következő oldalon, ahol a részletes specifikációk is megtalálhatók.

 

Vissza