Jövő hónapban érkezhet a Microsoft Surface Mini

Czipperer Dia - 2014. április 25.

A Microsoft sokat emlegetett Surface Mini táblagépe jövő hónapban landolhat a piacon. Egy kínai elektronikai áruház, a Vostrostone a közelmúltban több új érkező kiegészítőt is közzétett az Amazonon, melyek között a Microsoft táblagépéhez készült védőtok is ott lapul.

Ha hihetünk a legfrissebb információknak, jövő hónapban debütál a Microsoft Surface Mini táblagépe. Tavaly már írtunk róla, hogy várhatóan idén tavasszal mutatkozik be az új üdvöske, amely a májusi megjelenéssel be is igazolódna.

A Vostrostone (VSTN) elektronikai nagykereskedő posztolt az Amazonra képet egy táblagép védőtokról, amely állítólag – a leírás szerint – kimondottan a Surface Minihez készült. Ez május 18-ától lesz elérhető az Amazonon.

 

 

Mindennek azonban csak akkor van értelme, ha a táblagép is kapható lesz a piacon, hiszen előbb a készüléket vásárolják meg az emberek, és nem egy tokhoz vesznek táblagépet. Tehát feltételezhetjük, hogy valamikor e tájban lesz a nagy bejelentés is.

A Surface Miniről viszont, annak ellenére, hogy hamarosan piacra dobják, vajmi keveset tudunk, még a kijelző pontos méretéről sincsenek információk, csak annyi, hogy 7-8 hüvelykes lesz. Rebesgetik még az ARM processzort is, amely a Windows 8-as alkalmazásokat támogatja maj. Az operációs rendszer pedig talén a legegyértelműbb a 8.1 megjelenésével: várhatóan fedélzetén Windows RT 8.1 teljesít majd szolgálatot. Reméljük, hamarosan a védőtokhoz tartozó táblagépről is többet tudunk majd.

 

Forrás: ZDNet.com

Vissza