Epson Moverio BT-200 okosszemüveg a Droidcon Berlin konferencián

Kütyü Magazin - 2014. május 16.

Az Epson a Droidcon Berlin konferencián mutatta be az európai fejlesztők számára az Android-alapú, egyedi, binokuláris Moverio BT-200 okosszemüveget. A készülék várhatóan júniustól lesz elérhető Európában.   

Az első generációs okosszemüvegének 2011-es bejelentése óta az Epson nagyot lépett előre legújabb modelljével: a Moverio BT-200 forradalmi technológiájának köszönhetően számos új lehetőséget tartogat az Android fejlesztők számára, különös tekintettel a kiterjesztett valóság (AR) világára.

A Droidcon Berlin konferencián az Epson harmadik féltől származó alkalmazásokat is bemutatott, többek között az Imaginary Computer, a Metaio és a Wikitude cégektől, akik már korábban elkezdtek applikációkat fejleszteni a Moverio okosszemüvegre.

 

 

„A Moverio BT-200 izgalmas lehetőségeket kínál az Android fejlesztőknek, akik az okosszemüveg segítségével az alkalmazásokat új szintre emelhetik, és akik számára új távlatok nyílnak csakúgy, mint egy évtizeddel ezelőtt, az okos készülékek megjelenésekor” – mondta Valerie Riffaud-Cangelosi, az Epson Europe szenior menedzsere.

„Hisszük, hogy a Moverio sokkal több lehetőséget rejt magában, mint bármely táblagép vagy okos eszköz, és segítségével megváltozik a világ információ- és tartalomfogyasztása. Ehhez szükségünk van az Android közösség szakértelmére és kreativitására, hogy olyan alkalmazásokat fejleszthessünk, amelyek az okosszemüveg forradalmi technológiájának lehetőségeit leginkább képesek kihasználni. Többek között ezért is vártuk olyan izgatottan a készülék bemutatását az idei berlini Droidcon rendezvényen.” 

 

 

Vissza