Megérkezett a Telenorhoz a HTC One M8

Kütyü Magazin - 2014. május 19.

Bekerült a Telenor kínálatába a fém külsővel és bitangerős belsővel megáldott HTC One M8 csúcsmobil. Kártyás csomagban 187 990 forintot kell kicsengetni érte, de All-in XL csomaggal és két év hűséggel már 49 990 forintért megvásárolható.

A tajvani gyártó a korábbiakhoz hasonlóan, a legújabb, HTC One M8-ra keresztelt csúcsmobiljában is nagy hangsúlyt helyezett a minőségi és egyedi megjelenésre: a 160 grammos okostelefon házának 90%-át fém alkotja, amely letisztult külsőt kölcsönöz a készüléknek, a tapintása pedig kellemesen hűvös. Az előlap aljára és tetejére egy-egy sztereó BoomSound hangszóró került, amely az új hangrendszernek és hangszórókamráknak köszönhetően – minőségromlás nélkül – 25%-kal hangosabb, mint az elődje. A készülék kiváló hangzása a Deezer zeneszolgáltatással most rendkívül kedvezményesen le is tesztelhető: a Telenor Próba keretében 2 GB belföldi adatforgalommal 1 hónapig mindössze 490 forintért.

A HTC One M8-ba 5 hüvelykes,1080 x 1920 képpont felbontású Super LCD3 kijelzőt tettek, amely tökéletes színekkel varázsolja el a felhasználót, miközben fényereje révén nem kell attól tartani, hogy erős nyári napsütésben csak hunyorogva vehető ki a megjelenített tartalom. A monitort Gorilla Glass 3 bevonat védi.

A külső mellett az erős belsőre is odafigyeltek a HTC-nél. A One M8-ban a napjainkban elérhető egyik legerősebb – vagyis egy 4 magos, 2,3 GHz-es Qualcomm Snapdragon 801 – processzor van, amelyet 2 GB RAM egészít ki. A készülék tárhelye gyárilag 16 vagy 32 GB-os, de ez akár 128 GB kapacitású microSD kártyával is kiegészíthető. Az operációs rendszerek közül szintén az elérhető legfrissebbet választotta a HTC, a felhasználók az Android 4.4.2-t (KitKat) használhatják. Az akkumulátor kapacitása is növekedett az elődjéhez képest, a 2600 mAh-s készülék teljes feltöltés esetén akár 14 napos készenléti időre is képes.

 

 

A telefon fő különlegessége a hátoldalon található duálkamera, amelynek segítségével az elkészített képek élessége utólag is módosítható. A technológiának köszönhetően számos új effekttel lehet még különlegesebbé varázsolni a már elkészített fotókat, a Zoe funkcióval pedig sorozatképek és rövid videók készíthetők egymás után. A Motion Launch segítségével a kamera a lezárt készülék feloldása nélkül is bekapcsolható a hangerőgomb megnyomásával.

A 4G-képes HTC One M8 – amellyel maximálisan kiaknázható az ország leggyorsabb 4G mobilinternet-hálózata – május 19-től kapható a Telenornál. A készülék korlátlan belföldi beszélgetést és SMS-küldést kínáló All-In XL tarifacsomaggal már 49 990 Ft-ért elérhető 2 év tarifahűséggel. Ha zavar a kötöttség és inkább kártyás csomagban szeretnéd megvásárolni a mobilt, akkor 187 990 forintot kell kicsengetned érte.

Főbb tulajdonságok:

- Operációs rendszer: Android 4.4.2 (KitKat)

- Kijelző: 5.0” Super LCD3

- Felbontás: 1080 × 1920 képpont

- Multimédia: Duál 4 MP UltraPixel hátlapi kamera, duál-LED vakuval; 5 MP előlapi kamera

- Processzor: Négymagos, 2,3 GHz-es Qualcomm Snapdragon 801

- Akkumulátor: 2600 mAh

- 4G/LTE

 

További információt a Telenor oldalán találsz a készülékről és a vásárlási lehetőségekről.

 

 

Vissza