A világ legvékonyabb 5,3 hüvelykes mobilja – Sony Xperia T3

Czipperer Dia - 2014. június 3.

A Sony bemutatta legújabb okostelefonját, az Xperia T3-at. A telefon prémium kinézetével a középkategóriában versenyez a felhasználók kegyeiért.

Sony Xperia T3: Tűnj ki a tömegből!

 

A Sony Mobile ma mutatta be az új Xperia T3, lenyűgöző 4 magos processzorral rendelkező okostelefonját, amely kifejezetten azoknak készült, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Gyönyörű alumínium keretével az Xperia T3 nemcsak ránézésre, hanem a kézben tartva is könnyű és ultravékony érzést nyújt.

Minden részletre kiterjedő dizájn

A kialakításhoz használt minőségi anyagok ellenére, a szuper vékony T3 egyszerűen könnyű marad a maga 148 grammos súlyával, így könnyed társ a mindennapokban. A tiszta vonalvezetésű alumínium keret egybefüggő, prémium borítást kölcsönöz a készüléknek, a kijelzője pedig edzett üveg, mely visszatükrözi számodra a világot. A T3 igazán stílusos fehér, fekete és lila színekben elérhető.

A kerethez használt fém megerősíti a kecses dizájnt, stabil és tartós érzetet nyújt, mindeközben antennaként is szolgál, így egyesítve magában formát és funkciót. A hátlap matt stílust kapott, így az Xperia T3 sima és könnyed érzést nyújt kézbe véve, erőteljes felépítése ellenére.

 



Élvezd a színek összes árnyalatát

A Sony BRAVIA technológiájával készült Xperia T3 figyelemre méltó képet nyújt a nagy felbontású 5.3″ HD TRILUMINOS display for mobile with Mobile BRAVIA Engine 2 kijelzővel. Ennek eredménye a pirosabbnál pirosabb és a kéknél kékebb színélmény az IPS kijelzőn, amely minden szögből tökéletesen élvezhető szórakozási élményt nyújt, akár menet közben is.

 



Sony kamera szakértelem a szolgálatodban

Az Xperia T3 8 megapixeles kamerája Cyber-shot fényképezők szakértelmével és  az Exmor RS™ for mobile funkcióval egészült ki, ezzel lehetővé téve, hogy kivételesen jó képeket készíthessünk akár a kihívást jelentő fényviszonyok között is. A videó készítésnél a HDR funkció pedig abban segít, hogy gyönyörű filmeket készíthessünk ellenfényben is. A SteadyShot™-tal, pedig az összes kép egyenletes és torzításmentes lesz. 

Szupergyors sebesség a netes szörfözéshez

Az Xperia T3 támogatja a szuper gyors 4G/LTE hálózatot, így a napod minden fontos pillanatát megoszthatod bárhol, bármikor. A 4 magos CPU 1.4 GHz-es processzorral az Xperia T3 ultragyors működése és lélegzetelállító grafikája ideális mindenféle szórakozásra menet közben is. Ehhez hozzájárul még a hosszabb rendelkezésreállású, 2500 mAh-es akkumulátor és a STAMINA üzemmód, amelyek segítnek abban, hogy a szórakoztató élmények minél tovább tartsanak számunkra.

Az erős processzor, a szuper gyors 4G és a hosszantartó akkumulátor mutatja az Xperia T3 erejének és stílusának igazi kombinációját.



Lenyűgöző applikációk, melyeket barátaid is értékelnek

Az Xperia T3 kamera applikációit úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek ahhoz, ahogyan képeket készítünk és osztunk meg a közösségi oldalakon.

 

  • Social live – tudósíts élőben a Facebook-on minden kiemelt pillanatról, ami történik veled, közben figyeld és oszd meg az erre érkező hozzászólásokat a képernyődön.
  • AR effect – kapcsold be a kamerádon az AR effect (kiterjesztett valóság) módot, és adj a képeidhez, videóidhoz új hang effektusokat, vagy vicces animációkat. A dinóktól az óceánok élővilágáig személyre szabottan válogathatsz, és könnyen szerkesztheted a képedet az alkalmazás segítségével.
  • Timeshift burst – ha azon aggódnál, hogy lekésed a pillanatot, mire exponál a géped, többé nem kell! A Timeshift burst 2 másodperc alatt 31 képet készít, és már azelőtt indul, mielőtt lenyomnád az exponáló  gombot, ezzel biztosítja azt, hogy elkapd a legtökéletesebb képet.
  • Creative effects – a kreatív effektek széles kínálatából választhatsz, ha képeidet művészi módon szeretnéd feldobni: cseréld ki a színeket, adj hozzá képlenyomatokat, vagy tükörhatást. A videóknál ezek a beállítások real time-ban is elérhetőek, és a lehetőségek széles tárházát megnyitva tökéletesítik a filmjeidet.
  • Portrait Retouch – tegyél stílust a közeliekbe. A Portrait Retouch garantálja, hogy mindig a legjobb formádat nyújtsd a képeken olyan beállításokkal, mint a “real-time makeup” (“azonnali smink”), a díszkeret és sok más. A változtatások egyből láthatóak, így már a kép elkészítése előtt kiválaszthatod, hogy hogyan nézzen majd ki a kész fotó.

A Sony elkötelezett a kamera applikációk folyamatos fejlesztésében, így egyszerre több állandó applikáció elérhető és letölthető, valamint folyamatosan jelennek meg újabbak.



Könnyű átköltözni

Az Xperia Transfer egyszerű és biztonságos applikáció, amely segítségével könnyen csatlakoztathatod a régi androidos, vagy iOS-es készülékedet, hogy a kapcsolataidat, fotóidat, könyvjelzőidet, applikációidat, zenéidet, üzeneteidet és rengeteg mindent könnyedén az új Xperia T3 készülékedre tehess. Ezenfelül az Xperia Transfer Mobile2 segít még könnyebben csatlakozni, mert így nem szükséges PC, vagy Mac használata, hiszen közvetlenül telefonról telefonra megy az adatátvitel. Az áthelyezés iOS-ről, vagy más androidos készülékről Xperia okostelefonra még sosem volt egyszerűbb, vagy gyorsabb.
Tökéletes társ a tudatos vásárlóknak, akik olyan telefont keresnek, melynél nem kell a dizájn és a technológia között kompromisszumot kötni– az új Xperia T3 nemzetközi megjelenése 2014. július végén várható.
 

 

 

 

Vissza