Öt hazai város hangulatát örökítette meg a Nokia Lumia 1320

Kütyü Magazin - 2014. június 3.

Hogyan lehet egy utazás élményeit a legkönnyebben mobiltelefon segítségével elmesélni? Erre kereste a választ a Microsoft Devices Group magyarországi fotós nagykövete, Detkó Dávid, aki az Élmények Nagyban program keretében négy vidéki nagyvárost és Budapestet járta végig, hogy megörökítse a települések tavaszi hangulatát.

Detkó Dávid  a Microsoft Devices Group magyarországi fotós nagykövete Pécsett, Szegeden, Debrecenben, Győrben és a fővárosban is találkozott a Nokia készülékek rajongóival, akik a helyszínen ki is próbálhatták a Nokia Lumia 1320 okostelefont.  Az áprilisban három hétvégén keresztül zajló körút egyes állomásait egy Nokia Lumia 1020 készülék segítségével örökítette meg egy rövid videóban.

„Jó érzés volt, hogy a körút egyes állomásain a mobilfotózás iránt érdeklődőknek segíteni tudtam egy-egy tanáccsal, javaslattal, hogy még jobban ki tudják használni a Lumia készülékek előnyeit. Az Élmények Nagyban programnak köszönhetően vidéken is sokan vehették kézbe és próbálhatták ki a legújabb Nokia Lumia okostelefonokat.”    

A klip elején a Nokia Storyteller alkalmazás látható, amely a fényképeket, videókat és a GIF formátumú animált képeket automatikusan egyedi csoportokba, történetekbe rendezi. Emellett, egy utazás vagy történet elmesélését a fénykép készítési helyét mutató térkép is segíti. Az alkalmazás a 6”méretű kijelzővel rendelkező, elérhető árú Nokia Lumia 1320 telefonon izgalmassá teszi még a hosszú úti beszámolókat is.

 

 

 

 

Vissza