Új Ultrabook az Asus palettáján – Zenbook NX500

Kütyü Magazin - 2014. június 9.

Az Asus bemutatta legújabb Ultrabookját, a Zenbook NX500-at, amely formatervezés és teljesítmény terén is kiemelkedő masina. A 4K UHD kijelzővel megáldott gép az idei Computexen debütált. 

A Zenbook NX500 egy lenyűgöző Ultrabook, amely innovatív mérnöki és formatervezési technikákat egyesít nagy teljesítményű hardverrel – az eredmény pedig egy kompromisszumokat nem ismerő élmény. Karcsú, egy tömbből kialakított alumínium házával, keskeny formájával és ezüst színével mindenkinek megakad rajta a szeme, ugyanakkor roppant kényelmesen hordozható.

Az NX500 lelke egy négymagos Intel Core (akár i7) processzor, amelyet akár NVIDIA GeForce GTX 850M grafika is kísérhet, 2 GB GDDR5 videómemóriával az elképesztő sebességhez és grafikus teljesítményhez. Iparágvezető, háromfolyamos Broadco 802.11ac Wi-Fi vezérlője magas hálózati sebességet biztosít, a SATA 3 RAID 0 vagy PCIe x4 SSD tárolóeszközök pedig döbbenetesen magas írási és olvasási sebességeket, csökkentve a rendszer és az alkalmazások indításához szükséges időt, valamint javítják a rendszer válaszkészségét – jobb eredménnyel rövidebb idő alatt.

 

 

Lévén az első 4K/UHD képernyővel és VisualMaster technológiával felszerelt ASUS noteszgép, a Zenbook NX500 lenyűgözően éles grafikákat és szövegeket jelenít meg, és már ma készen áll a jövőbeni 4K felbontású videók lejátszására. 15,6 hüvelykes, 3840 x 2160 képpont felbontású IPS panelje bőséges területet kínál a maximális hatékonysághoz és termelékenységhez. A képernyő élethűen jeleníti meg a színeket is (az NTSC színtér 100 százaléka, az Adobe RGB 108 százaléka), valamint a gyári színhőmérséklet-beállításokkal tökéletes választás fényképészek és más szakemberek számára, akik pontos, konzisztens színhűséget igényelnek a munkafolyamataikban.

A 4K/UHD képernyő mellé a Zenbook NX500 titánfilm bevonatú hangszórói és a Bang & Olufsen ICEpower technológiáját is magában foglaló SonicMaster hangrendszer gondoskodik a valóban lenyűgöző kép és hang együtteséről, a kivételes élményről.

 

 

Vissza