Logitech tok billentyűzettel a Galaxy Tab S-re tervezve

Czipperer Dia - 2014. június 19.

Néhány nappal a Samsung Galaxy Tab S hivatalos bemutatója után, a Logitech előállt saját, billentyűzettel megspékelt tokjával, kifejezetten a 10,5 hüvelykes táblagéphez tervezve.

A Logitech nem teketóriázott, a Samsung új táblagépének debütálása után elkészítette a hozzá illő billentyűzetet is, amelyet stílszerűen Logitech Type-S névre kereszteltek. Valójában egy vékony, stílusos tokról van szó, amely beépített Bluetooth klaviatúrával rendelkezik. A kiegészítősegítségével számos módban használható a táblagép

Vízlepergető hatással is bír, így további védelmet nyújt, és az alapvető védelmi rendszer (EPS) mindkét oldalán védi a masinát a véletlen ütődésektől, karcolásoktól egyaránt. A tok négy sarkán található klipek pedig stabilan rögzítik a készüléket, ugyanakkor könnyen belehelyezhető, valamint eltávolítható az eszköz.

 

 

A Type-S akár három hónapig is bírja egyetlen töltéssel, így nyugodt szívvel, hosszú utakra is magunkkal vihetjük A töltés pedig pofon egyszerű, mindössze a mellékelt USB-kábel szükséges hozzá.

Rendelkezik automatikus ébresztő és elalvás funkcióval is, amellyel beállítható, mennyi idő után kapcsoljon ki, illetve pontosan mikor álljon rendelkezésünkre.

A kiegészítő az Egyesült Államokban, Európában és számos ázsiai országban is elérhető lesz 99,99 dolláros áron.

 

 

Forrás: Intomobile.com

Vissza