Nem szolgál több kiszivárgott infóval az @evleaks

Farkas Norman - 2014. augusztus 5.

A tech világ egyik legmegbízhatóbb kémhírközlőjeként ismert @evleaks bejelentette visszavonulását. A döntés mögött egészségügyi és anyagi okok állnak – árulta el Evan Blass, a népszerű Twitter csatorna atyja.

Az elmúlt évek során mi is számtalanszor adtunk hírt az @evleaks jóvoltából napvilágra került infókról. Többek között a Moto 360, a HTC One M8 és a Samsung Galaxy S4 Active készülékekről is idő előtt juthattunk hiteles adatokhoz a világszerte jól ismert Twitter oldalnak köszönhetően, akitől most búcsút kell vennünk. Az @evleaks csatornát működtető Evan Blass ugyanis bejelentette visszavonulását.

Blass nem jókedvében döntött úgy, hogy bezárja a bazárt – s ezzel fájdítja a kiszivárgott infókra éhes tech oldalak szívét –, beszámolója szerint egészségügyi és anyagi okok késztették az @evleaks megszüntetésére. Miközben a nála diagnosztizált sclerosis multiplex arra ösztönzi, hogy tisztességes megélhetést biztosítson maga számára a jövőben teljes orvosi ellátással, addig az @evleaks népszerűsége ellenére is kevés bevételt termelt, a szponzorált tweetek által hozott pénzek és a beérkező adományok kevésnek bizonyultak. Mindezeket figyelembe véve aligha hibáztathatjuk Blasst a döntése miatt.

 

 

Ezúton mi is búcsúzunk az @evleaks-től, illetve Evan Blasstól, és köszönjük eddigi munkáját. Sok szerencsét kívánunk neki a jövőben!

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza