Bemutatkozott a karcsú óriás – Lenovo Vibe Z2 Pro [Videó]

Farkas Norman - 2014. augusztus 6.

A kínai gyártó lerántotta a leplet hatcolos QHD kijelzővel, Snapdragon 801 processzorral és 3GB RAM-mal felvértezett csúcsmodelljéről, amely nemcsak tudásával, hanem 7,7 milliméteres karcsúságával is magára vonhatja a vásárlók figyelmét.

 

 

 

A várakozásoknak megfelelően bemutatkozott a Lenovo legújabb nagyágyúja, a K920 néven is ismert Vibe Z2 Pro. A phabletek (okostelefon-táblagép hibridek) kategóriájában versenyző készülék erős hardverrel és rendkívül éles képet nyújtó megjelenítővel rendelkezik, dizájnját pedig a hosszúságához és szélességéhez képest elképesztően kicsi, csupán 7,7 milliméteres vastagsága dobja fel.

A gépezet működéséről egy négymagos, 2,5GHz-es Snapdragon 801 processzor gondoskodik, amit 3GB RAM, 32GB tárhely (nem bővíthető), 4G LTE modem és 4000mAh kapacitású akkumulátor vesz körül. Utóbbi jelenléte egészen megdöbbentő, ha a fent említett karcsúságot nézzük. A Lenovo gondoskodott arról, hogy zászlóshajója a képalkotás frontján is a toppon legyen, ezért egy 16 megapixeles hátlapi kamerát pakolt be. A telefon legszebb eleme az előlapján elterülő 6 hüvelykes, 2560 x 1440 képpont megjelenítésére képes (QHD) érintőkijelző, amely 490ppi pixelsűrűséggel dicsekedhet. A fedélzeten a gyártó saját fejlesztésű Vibe felületével felturbózott Android 4.4 KitKat operációs rendszer teljesít szolgálatot, ami minden bizonnyal frissül majd Android L-re, ha az megjelenik.

A Vibe Z2 Pro titán, fekete és arany színekben, szeptember folyamán jelenik meg a piacon.

 

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza