SexFit – teljesítménymérő lepedőakrobatáknak

Farkas Norman - 2014. augusztus 8.

A Bandora újdonsága méri és rögzíti a férfiak szexuális teljesítményét, illetve az ágyban elégetett kalóriákat is számon tartja, ráadásul az eredmények online megosztására is lehetőséget kínál.

 

Az új trendek a viselhető eszközök elterjedése felé terelik a világot, s ennek megfelelően egyre több ilyen kütyüvel találkozhatunk a piacon. Míg a legtöbb vállalat okosszemüveggel, okosórával vagy okos karkötővel próbálja kiszolgálni az önkövető tevékenységek bűvkörébe került felhasználókat, addig a brit Bandora egy péniszre húzható, gyorsulásmérővel és Bluetooth modullal felszerelt okosgyűrűben lát fantáziát, amely a lepedőakrobaták legjobb barátja lehet. Mivel egy felnőtteknek szóló termékekkel foglalkozó kereskedőről van szó, lényegében nem is olyan meglepő, hogy egy efféle szerkentyűvel rukkolt elő.

A SexFit névre keresztelt gyűrű lényegesen eltér a többi viselhető készüléktől. Fő feladata, hogy mérje viselője szexuális teljesítményét többek között a percenkénti „lökésszám” és az elégetett kalóriák alapján. A kapott adatokból statisztikát készít, amit megnézhetünk a hozzá tartozó alkalmazás segítségével okostelefonunkon vagy táblagépünkön. Az eredmények közösségi hálókon való megosztására is lehetőség van, avagy a SexFit használói eldicsekedhetnek barátaiknak, mekkora „bikák” az ágyban.

 

 

Bármennyire is okos, a SexFit valahol szexuális segédeszköz is: szorításával eleve masszívabb erekciót hoz létre, a tetején lévő LED-ek villógásával az egyenletes ütemű mozgást próbálja segíteni, és még rezeg is az élvezet növelése érdekében.

A SexFit még nem kapható, jelenleg csak prototípus formájában létezik. A Bandora tervei szerint 2015 tavaszán kerül piacra a nem mindennapi kiegészítő.

 

 

 

[Forrás: Recombu]

 

Vissza