Szeptember 25-én debütál a Moto X+1?

Czipperer Dia - 2014. augusztus 11.

A Droid-Life információi szerint szeptember 25-én mutatkozik be a Motorola legújabb készüléke, a Moto X+1. A felturbózott utód a Verizon kínálatában landol elsőként.

A Motorola már februárban megerősítette, hogy új Moto X mobillal készülnek, melyet nyár végén készülnek piacra dobni. Bár egy kicsit megkésve, de a legfrissebb pletykák szerint már küszöbön van a Moto X+1 néven emlegetett készülék, mely, ha minden igaz, szeptember 25-én mutatkozik be a nagyközönségnek.

A Droid-life forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a Verizon kínálatában szeptember 25-étől új Moto X modell esz elérhető. A Moto 360 okosóráról viszont egyelőre nincsenek információk. A másik két Android Wear rendszerrel felszerelt karóra, az LG G Watch és a Samsung Gear Live már elérhető és előrendelhető, ám a Google bejelentése szerint nyár végén a trió harmadik tagjának, a Moto 360-nak is landolnia kellene a piacon, mely kapcsán még semmi feltételezett dátumot nem hallottunk. Lehet, hogy a Moto X+1 oldalán hull le a lepel róla?

 

 

Forrás: Droid-life.com

Vissza