Kiszivárgott képek a Galaxy Note 4-ről

Czipperer Dia - 2014. augusztus 12.

A Samsung sokat emlegetett üdvöskéjét, a Galaxy Note 4 phabletet az IFA-ra várják. A Note 4 most először képeken is pózol, melyet a GSM Arena tett közzé oldalán.

A Note modellekhez hasonlóan a legújabb Galaxy Note 4 készülék is szögletes dizájnnal érkezik majd – legalábbis a GSM Arena által közzétett képek erről árulkodnak. A jó minőségű fotókon pózoló Note 3 utódról már sok mindent hallani lehetett, többek között azt is, hogy QHD kijelzővel hódíthatja meg a piacot.

Az anyaghasználatot tekintve a még be sem mutatkozott Galaxy Alphát idézi a phablet külseje. A hátlap még mindig bőrhatású műanyag, és csak a keret van fémből. A fotón az USB3.0 port és az S-Pen is feltűnik.
 

 


A képeken kivehető a szívritmusmérő szenzor is. Bár még csak feltételezés, hogy tényleg ez látható-e a képen, de a Samsungot ismerve, a Note 4-ből sem hagyná ki ezt a prémium funkciót. A QHD kijelző azonban még mindig csak feltételezés, hiszen egy kikapcsolt állapotban lévő mobilt látunk a képen, amely nem is feltétlenül biztos, hogy valóban a Note 4-et ábrázolja. 

 


 

Forrás: Intomobile.com

Vissza