Timelapse videókat kínál az Instagram új alkalmazása

Czipperer Dia - 2014. augusztus 28.

Az Instagram Hyperlapse applikációjával a felhasználók már jó minőségű timelapse videókat is készíthetnek, melyeket másokkal is megoszthatnak az oldalon.

Az Instagram új alkalmazást adott ki, mellyel a felhasználók timelapse videókat készíthetnek. Valójában nem is hagyományos timelapse felvételeket kínál az app, hanem, ahogy neve is sugallja, hyperlaspe videókról van szó. Ez a timelapse egy speciális változata, melynél a kamera helyét is változtathatja a felhasználó.

Az egyelőre csak iOS rendszerre elérhető Hyperlapse applikációval jó minőségű felvételek készíthetők, hiszen arra is képes, hogy koordinálja a kamera mozgását, és az ebből adódó remegést próbálja minimálisra csökkenteni.

A felvételek készítéséhez mindössze két érintésre van szükség: a felvétel indításához és megállításához kell csak fizikailag beavatkozni a usernek. A lejátszási sebesség külön megadható: 12 különféle fokozat közül lehet választani 1-től 12-ig. Ezeket a rendszer automatikusan elmenti. A videó megosztásakor, csakúgy, mint a képeknél a különféle Instagram filtereket lehet használni.

 

 

Forrás: Instagram blog, BB.co.uk; Kép: phandroid.com

Vissza