Újabb HTC bemutató lesz – tajvani szelfimobil a láthatáron

Farkas Norman - 2014. szeptember 11.

A tajvani gyártó frissen kiküldött sajtómeghívói egy New York-i eseményre szólnak, amelyre október 8-án kerül sor. A rendezvényen valószínűleg a Desire 820 amerikai premierjét ünneplik, de az sem kizárt, hogy egy vadonatúj szelfimobil tárul a nagyközönség elé. 

A HTC-nél nincs megállás, hiszen alighogy véget ért a berlini IFA 2014 szakkiállítás, máris új bejelentéssel készül a tajvani gyártó. A minap kiküldött sajtómeghívók egy október 8-án New Yorkban tartandó rendezvényre szólnak, amiről egyelőre nem tudni, hogy milyen készülék leleplezése köré szerveződik.

Maga a meghívó nem túl beszédes, csupán a „Double Explosure”, azaz „dupla expozíció” cím és egy – két szelfiző hölgyet ábrázoló – fotó árulkodik a fő attrakció mibenlétéről.

A fentiek alapján valószínű, hogy a nagy felbontású előlapi kamerával felvértezett Desire 820 amerikai bemutatójáról van szó, amit már az IFA szakkiállítás során megcsodálhatott a nagyérdemű, ugyanakkor azt sem zárhatjuk ki, hogy egy vadonatúj, kifejezetten szelfik készítésére specializálódott mobilről rántja le a leplet a HTC.

 


 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza