A Nikon új távcsöve – ACULON W10

Kütyü Magazin - 2014. szeptember 15.

A Nikon bemutatta legújabb, vízálló távcsövét, az ACULON W10-et, mely az aktív életet élők számára lehet ideális választás. A távcső nagy teljesítménye stílusos megjelenéssel és kedvező árral társul.

Megállhatja a helyét a precíz technológia a sokszor barátságtalan szabadtéri körülmények között is. Ezt bizonyítja a Nikon legújabb megoldása. A vízálló és gumiborítású ACULON W10 távcsövekkel a szabadban sem kell lemondani a szórakozásról. Ideális az aktív életet élőknek, a kirándulást, kempingezést, szabadtéri eseményeket és koncerteket, illetve látványsportokat kedvelőknek.

Az ultrastílusos ACULON T51 és ACULON T01 távcsövek nyomdokain haladva az ACULON W10 távcsövekkel a Nikon világméretű sikertörténete újabb mérföldkőhöz érkezett. Az új modell sikerét is az elfogadható ár, a kompakt és stílusos forma, valamint a nagy teljesítményű optika kombinációja garantálja.

Akárcsak az ACULON T01 távcsövek, az ACULON W10 család tagjai is lenyűgözően tiszta és magas kontrasztú képet biztosítanak többrétegű bevonattal ellátott lencséikkel, 21 mm-es objektívátmérőjükkel és 8-szoros vagy 10-szeres nagyításukkal.

 

 

Az ACULON W10 távcsövek öt divatos színben – többek között terepszínű (10x21) változatban is – kaphatók, így mindenféle szabadtéri tevékenység kedvelői megtalálhatják a hozzájuk illő stílust és optikai konfigurációt.

Termékválaszték: 8x21, illetve 10x21

 

Kulcsszavak: vízálló, távcső, Nikon
Vissza