PocketBook Ultra: e-könyv olvasó beépített fényképezőgéppel

Kütyü Magazin - 2014. szeptember 16.

Szeptember közepétől hazánkban is elérhető a világ első beépített fényképezőgéppel rendelkező E Ink technológiájú e-könyv olvasója, a PocketBook Ultra. A mindössze 175 grammos készülék különlegessége, hogy a lefényképezett szöveget szerkeszthetővé alakítja, megoldást kínálva ezzel a szkennelt szöveg használatának nehézségeire.

A prémium e-könyv olvasókat és tableteket gyártó PocketBook vállalat a világon elsőként fényképezőgépet épített be legújabb termékébe, PocketBook Ultrába. Az 5 megapixeles, autofókusszal és LED vakuval ellátott fényképezőgéppel fényviszonytól függetlenül kiváló minőségben rögzíthetők a kinyomtatott szövegek, amelyeket az e-könyv olvasón található alkalmazás felismer, és szerkeszthető formátumúvá alakít.

 



A kényelmes 162,7x106,7x7,9 mm méretekkel rendelkező PocketBook Ultra újgenerációs HD felbontású, LED világítású E Ink Carta™ kijelzője a készülék teljes első felületét elfoglalja, így a fényképezőgép és a lapozó gombok az e-könyv olvasó hátuljára kerültek, amely még kényelmesebb egykezes olvasást tesz lehetővé. A 4 GB-os belső memória és a microSD kártya bemenet egy egész könyvtár tárolására alkalmas, míg az 1 GHz processzor és 512 MB RAM zökkenőmentes és gyors lapozást biztosít. Az új e-könyv olvasó több mint 20 népszerű szöveg- és képformátumot támogat, és telepített ABBYY Lingvo szótárakkal kerül forgalomba. A készüléken MP3 formátumú zenék és hangoskönyvek is lejátszhatók.


A PocketBook Ultra felülete beépített mágneseket tartalmaz, amely lehetővé teszi a különböző kiegészítők biztos rögzítését. A készülék smaragdzöld, fehér és sötétbarna színekben lesz elérhető a hivatalos viszonteladóknál 61 900 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

 

Vissza