Piacon a HP 10 Plus tablet

Farkas Norman - 2014. október 7.

A HP különösebb csinnadratta nélkül dobta piacra új 10 colos, Android rendszerű táblagépét, mely átlagos hardverrel rendelkezik, ugyanakkor kiemelkedő multimédiás élményt kínál. A 10 Plus nevű újdonsághoz 280 dollárért lehet hozzájutni a HP webshopjában és az Amazonnál.

Mint tudjuk, a főként számítógépeiről és nyomtatóiról ismert HP az utóbbi időben az androidos táblagépek piacán is próbálgatja szárnyait. A gyártó legújabb készüléke e szegmensben a 10 Plus, mely egy viszonylag jó ár/érték aránnyal bíró, korrekt vassal felszerelt tablet.

 

 

A HP különösebb figyelemfelkeltés nélkül dobta piacra az újdonságot, ami egyik napról a másikra megjelent az Amazon kínálatában és a HP saját webshopjában is. Mindkét üzletben 280 dolláros árcédulával lelehető fel a HP 10 Plus, s ezért az összegért 10,1 hüvelykes Full HD (1920 x 1200 pixel) felbontású érintőkijelzőt, négymagos (Cortex-A7), 1GHz órajelű processzort, 2GB DDR3L RAM-ot, 16GB bővíthető tárhelyet és 7700mAh kapacitású akkumulátort kínál.

A gép repertoárjából természetesen nem maradt ki a Bluetooth 4.0 és WiFi (802.11n) modul sem, körbejárva a széleit microUSB, USB 2.0 és 3,5 mm-es audio csatlakozót is találunk rajta. A remek hangzásról a sztereó előlapi hangszórópár gondoskodik, fotózáskor pedig egy 2 megapixeles előlapi és egy 5 megapixeles hátlapi kamerára hagyatkozhatunk.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza