Már itthon is kapható az iPhone 6

Kütyü Magazin - 2014. november 1.

Hazánkba is megérkeztek a legújabb Apple mobilok: az iPhone 6 és 6 Plus modell. Nem egész két hónapot kellett várniuk a magyar felhasználóknak arra, hogy itthon is hozzájuthassanak.

A szerencsések már csütörtök éjfél után néhány perccel kezükben tarthatták az új iPhone6- ot vagy az iPhone6 Plust az Aréna bevásárlóközpont Apple Premium Reseller boltjában. Mivel korlátozott mennyiségű telefon érkezett az Apple legújabb típusából Magyarországra, főleg az előrendeléssel érkezőknek volt esélyük a telefon csütörtök éjjeli premierjén készülékhez jutniuk. 

A bolt előtt már a nyitás előtt több órával sor állt és volt olyan, aki a szerencséjére bízta, hogy telefonnal megy-e haza. Akik ugyanis előrendelés nélkül mentek el az Arena plázába, azok is jól jártak:  mindenkinek jutott az Apple csúcskategóriás telefonjából. 


„Mivel az érdeklődés óriási , az új, prémium kategóriás telefonból éjszaka személyenként csak egy darabot lehetett venni. Az iPhone 6 nem lett drágább, mint az iPhone 5s volt korábban: 220.990 forintért lehet az iPhone 6 16 GB modellhez hozzájutni, a legdrágább iPhone 6 modell pedig 288.990 forintba kerül az iCentre üzleteiben és webshopjában.  Az iPhone6 Plus induló ára 253.990 forint, a legdrágább típust pedig 323.990 forintért lehet hazavinni"
– mondta Tar András, az iCentre Apple Premium Reseller retail managere.


Sokan felszisszennek az árat hallva, de a vevőink azt mondják: amikor hozzájutottak az első iPhone-hoz ami azon kívül, hogy szép  és ez a telefon vásárlásakor sokaknak nagyon fontos  azt is megtapasztalták, hogy felhasználóbarát. Sokan dolgoznak ugyanis a telefonjukkal és jelentősen gyorsabban megy nekik a munka, hiszen minden Apple termékkel kompatibilis. Aki pedig ezeket az előnyöket már megtapasztalta  azt mondja: soha többet nem akar másmilyen telefont. A márka legelhivatottabb rajongói álltak csütörtökön éjjel sorban itt, az Aréna pláza Apple Premium Reseller boltjában"
– mondta a magyarországi iPhone 6 premier estéjén Felker Noémi, az iCentre marketing managere.

Bár mindenki attól tartott, hogy a premier éjszakáján elfogynak az iPhone6 telefonok, és egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor érkezik az új szállítmány Magyarországra, néhány típus pénteken délelőtt még kapható volt az Aréna pláza boltjában.

 

 

Vissza